Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Вікна з профілю VEKA з протизламною фурнітурою — надійний захист від непроханих гостей

10 лютого 2020

Вікна з профілю VEKA з протизламною фурнітурою — надійний захист від непроханих гостейВимоги, які сучасний покупець пред'являє до світлопрозорих конструкцій, більш ніж високі. І це не дивно, оскільки металопластикові вікна та двері несуть подвійне навантаження — естетичне та функціональне. Завдяки інноваційним розробкам вони стали невід’ємною частиною інтер'єру, а також мають здатність забезпечити енергоефективність та безпеку своїм власникам.

Але, якщо оцінити розмір, колір і конструктивні особливості вікон і дверей можна навіть візуально, то перевірити зламостійкість можна тільки на практиці. Так, спеціально для семінару, який провели колеги з SIEGENIA-Gruppe Ukraine, партнером VEKA Україна компанією КАНТАЛЬ, була виготовлена ​​світлопрозора конструкція з профілю VEKA SOFTLINE 82, оснащена протизламною фурнітурою та з вклеєним склопакетом зі склом триплекс. Крім того, важливим фактором для демонстрації протизламних характеристик був і професійний монтаж конструкції на стенді.

Конструкції з профілю VEKA, оснащені протизламною фурнітурою, здатні забезпечити надійний захист від проникнення в будинок або квартиру

Компанія VEKA неодноразово в рамках акцій "Силовий прийом" демонструвала надійність і безпеку своїх конструкцій. Але в якості "непроханих гостей" виступали аматори. На цей раз своєрідний креш-тест провів фахівець, який добре знайомий з віконними технологіями. Весь процес щодо "несанкціонованого проникнення" можна подивитися на відео, але, наперед можна відзначити, що конструкції з профілю VEKA, оснащені протизламною фурнітурою, здатні забезпечити надійний захист від проникнення в будинок або квартиру.


Слідкуйте за нами в зручному для Вас форматі!

Facebook:  https://www.facebook.com/VEKAUkraine

YouTube:  https://www.youtube.com/user/OknaVEKAUkraine

Instagram: https://www.instagram.com/vekaukraine/

VIBER: https://chats.viber.com/veka/uk

Telegram: https://t.me/vekaukraine