Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

«Вікна Perfect» розширює мережу салонів в Західному регіоні

03 липня 2020

«Вікна Perfect» розширює мережу салонів в Західному регіоніКомпанія «Вікна Perfect», офіційний партнер VEKA Україна, продовжує розширювати мережу своїх офісів. Так нещодавно жителям Червонограда було презентовано вже другий фірмовий салон за адресою: пр. Шевченка, 14, а.

«Вікна Perfect» трохи більше року як влилися в сім'ю VEKA, представляючи інтереси компанії на Західній Україні. За цей порівняно невеликий термін компанія встигла заявити про себе як про сильного гравця та надійного партнера. Участь «Вікна Perfect» в профільних виставках у Львові - «WINDO LVIV 2019» і в Києві - «ЕВРОБУДЄКСПО - 2019» було яскравим і запам'яталося багатьом. Компанія продемонструвала зразки нового покоління вікон і дверей, які здатні внести комфорт і затишок, а головне безпеку, в будь-який будинок.

Саме з такими зразками можна ознайомитися і в новому офісі в Червонограді. Словосполучення «розумний будинок» для клієнтів фірмового салону тепер стане реальністю, яку можливо здійснити, завдяки «розумним» світлопрозорим конструкціям. 

«Вікна Perfect» расширяет сеть салонов в Западном регионе

Розвінчуючи стійку думку, що тільки бронедвері можуть захистити житло від несанкціонованого проникнення, на стендах представлені варіанти металопластикових «розумних» вхідних дверей, які можна запрограмувати на різні функції та управляти дистанційно. Більш того, двері можуть бути оснащені системою face id (розпізнавання особи) і замком WinkHaus bluematic. Замки такого класу дозволяють автоматично відкривати двері не тільки за допомогою телефону, але й голосових команд. Варто лише господареві вимовити: «Я вдома» і двері відкриються.

«Вікна Perfect» розширює мережу салонів в Західному регіоні

Власників приватних будинків напевно привернуть зразки розсувних конструкцій E-SLIDE, які можуть бути виконані в різній ламінації, що імітує, наприклад, текстуру дерева.

«Вікна Perfect» розширює мережу салонів в Західному регіоні

Віконні конструкції також не оминули інновації: їх можна програмувати на провітрювання, при цьому передбачено автоматичне закривання стулок в певний час. Так що господарям не треба ламати голову, чи закриті вікна, коли вони далеко від дому, — розумна система сама їх закриє. Крім того, в таких конструкціях передбачена система безпеки, завдяки чотирьом протизламним зачепам.

«Вікна Perfect» розширює мережу салонів в Західному регіоні

Для любителів вишуканого інтер'єру в салоні зможуть запропонувати безліч цікавих рішень. Це й гравіювання на склі, і оригінальні шпроси, і жалюзі, вбудовані всередину вікна, якими можна управляти автоматично, і багато чого іншого.

«Вікна Perfect» розширює мережу салонів в Західному регіоні

Кожен клієнт, який звернувся в салон, отримає відповіді на всі питання у професійних менеджерів, які зможуть підібрати найоптимальніше рішення під будь-який проект.

«Вікна Perfect» розширює мережу салонів в Західному регіоні

Слідкуйте за нами в зручному для Вас форматі!

Facebook: https://www.facebook.com/VEKAUkraine
YouTube: https://www.youtube.com/user/OknaVEKAUkraine
Instagram: https://www.instagram.com/vekaukraine/
Telegram: https://t.me/vekaukraine