Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

"Вікна Perfect": ласкаво просимо до родини VEKA!

24 травня 2019

"Вікна Perfect": ласкаво просимо до родини VEKA!У травні 2019 року ТОВ "ВЕКА Україна" підписало угоду про партнерство з компанією "Вікна Perfect". Урочисте укладення договору відбулося в Тернополі, де знаходиться головний офіс компанії.

"Вікна Perfect", раніше відомий під брендом "Галактика Комфорту", працює на українському віконному ринку вже більше 13 років і має власне виробництво. Розвинена дилерська мережа нового партнера VEKA Україна складається зі 150 салонів, розташованих, в основному, в Західній Україні. Також представництво "Вікна Perfect" є і в столиці. 

За час існування компанії було виготовлено тисячі віконних і дверних конструкцій, третину з яких складають нестандартні рішення, виготовлені за індивідуальними проектами.

Генеральний директор VEKA Україна Йозеф Лео Бекхофф, який був присутній на підписанні угоди, зазначив: "VEKA – це бренд з бездоганною репутацією, як в Україні, так і в усьому світі. У нас є непорушні стандарти і вимоги до себе, до своєї продукції – і вони також поширюються і на наших партнерів. Стати офіційним партнером VEKA – значить, розписатися в тому, що ви готові створювати продукцію найвищої якості, за яку не буде соромно. По-іншому ми не працюємо ".

"Вікна Perfect": ласкаво просимо до родини VEKA!

З нагоди укладення договору про партнерство з VEKA, компанія "Вікна Perfect" організувала конференцію для своїх дилерів. Представники VEKA ознайомили присутніх з актуальним станом віконного ринку і роллю виробника ПВХ-профілю на ньому, поділилися 50-річним досвідом роботи компанії на міжнародних ринках і 10-річними напрацюваннями, реалізованими в Україні. 

"Вікна Perfect": ласкаво просимо до родини VEKA!

Також гості конференції ознайомилися з виставковими зразками віконних і дверних рішень, реалізованих компанією "Вікна Perfect". А потім спілкування і обмін досвідом продовжилися в неформальній атмосфері.

Офіційний сайт "Вікна Perfect": https://perfect-okna.com.ua

"Вікна Perfect": ласкаво просимо до родини VEKA!