Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Відливи: тихе рішення від VEKA

15 жовтня 2020

Відливи: тихе рішення від VEKAВибираючи вікна, підкований знаннями покупець, перш за все, звертає увагу на основні характеристики профілю та склопакета, на фурнітуру і не завжди — на такі, здавалося б, другорядні елементи, як відливи або козирок для балконів. Але у VEKA немає дрібниць, тому додаткові деталі віконних конструкцій створюються, щоб також зберігати комфорт і затишок.

У літню пору на балконні козирки та відливи капає вода з кондиціонерів, а в негоду — барабанять краплі дощу. Всі ці додаткові шумові «ефекти» не сприяють комфорту особливо в нічний час. Компанія VEKA Україна пропонує рішення, яке здатне усунути настирливий шум за вікном, — два типи пластикових відливів шириною 18 см і 14 см, виготовлених з того ж матеріалу, що і вікна. Впродовж усього періоду експлуатації світлопрозорих конструкцій, такі відливи будуть мати ідентичний колір, глянець і відтінок. Також їх відрізняє універсальність: завдяки конструктивним особливостям їх можна встановлювати як знизу, під вікном, так і над ним. Крім того, відливи можна ламінувати під колір основної конструкції.

Але самою головною відмінністю пластикового відливу є те, що це саме «тихе» рішення на сьогодні. Такий відплив не так шумить при попаданні на нього крапель з кондиціонера, дощу або граду.

Про те, які ще переваги має «тихе» рішення від VEKA, дивіться в новому відео на нашому YouTube-каналі:


Слідкуйте за нами в зручному для Вас форматі!

Facebook: https://www.facebook.com/VEKAUkraine
YouTube: https://www.youtube.com/user/OknaVEKAUkraine
Instagram: https://www.instagram.com/vekaukraine/
Telegram: https://t.me/vekaukraine