Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

VEKAMOTION MAX отримала відзнаку міжнародної премії «Red Dot Award»

15 квітня 2021

VEKAMOTION MAX отримала відзнаку міжнародної премії «Red Dot Award»Переможцем премії «Red Dot Award» стала система VEKAMOTION MAX за неперевершену якість продуктового дизайну. Адже завдяки унікальному зовнішньому вигляду VEKAMOTION MAX із мінімально видимою рамою, можна отримати максимум тепла, комфорту, та найголовніше — світла у приміщенні! Нова система дверей зі збільшеною площею скління звертає на себе увагу продуманістю всіх акцентів і широкими можливостями в галузі техніки та дизайну.

В цьому також переконалися й експерти журі. «Лауреати премії Red Dot Award: Product Design мене дуже вразили. Дизайн ваших виробів видатний з точки зору естетики та функціональності. Нелегко заявити про себе в такому сильному полі учасників і переконати наше журі. Тому сердечно вітаю переможців з успіхом», — відмітив професор доктор Peter Zec, ініціатор та генеральний директор Red Dot.

З 21 червня 2021 року VEKAMOTION MAX можна буде побачити на онлайн-виставці на сайті Red Dot. Того ж дня починається Тиждень дизайну Red Dot, під час якого в цифровому форматі нагороджуються переможці конкурсу цього року, а це значить, що нагороду отримає і VEKA AG.

А вже з 22 червня 2021 року VEKAMOTION MAX також можна буде знайти на виставці «Дизайн на сцені» у Музеї дизайну Red Dot в Ессені, Німеччина, де представлені всі відмічені нагородами продукти.


Слідкуйте за нами в зручному для Вас форматі!

Facebook: https://www.facebook.com/VEKAUkraine
YouTube: https://www.youtube.com/user/OknaVEKAUkraine
Instagram: https://www.instagram.com/vekaukraine/
Telegram: https://t.me/vekaukraine