Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

VEKA запрошує: Fensterbau/Frontale 2014 - найбільша виставка галузі

19 березня 2014

Завершальний тиждень березня пройде в Нюрнберзі під знаком Fensterbau Frontale - найбільшої виставки, присвяченої світлопрозорим конструкціям. Більш ніж 4000 компаній з усіх континентів з 26 по 29 березня представлять свою продукцію численним відвідувачам.

У залі № 6 гостей чекає одна з найяскравіших і змістовних експозицій - стенд компанії VEKA AG. На площі майже 1000 кв. м. відвідувачі зможуть ознайомитися з найактуальнішими технічними та маркетинговими розробками VEKA, використання яких забезпечує переробнику практичні переваги в конкурентному протистоянні.

VEKA Fensterbau/Frontale 2014

"На нюрнберзькій виставці ми хочемо представити нашим партнерам не локальні інженерні новації, а справжню мережу взаємопов'язаних маркетингових і технологічних рішень, які істотно зміцнюють позиції наших партнерів у всіх країнах", - відзначає член правління VEKA AG пан Bonifatius Eichwald. - "Наш міжнародний досвід і визнаний авторитет лідера в області якості служить вирішенню головного завдання - нашого загального успіху на ринку, і на виставці ми покажемо цілий ряд інструментів, призначених для цього".

З технологічних інноваційних рішень необхідно відзначити розробки Softline 82 Multi-Box і Artline 82, котрі розвивають програму 82-х систем і відкривають перед архітекторами цілий ряд нових можливостей. Свої розробки в області нових технологій створення якісної профільної поверхні представить дослідний центр VEKA Technologie Service GmbH (VTS).

Fensterbau Frontale давно визнана ефективною площадкою для спілкування найбільш авторитетних гравців ринку світлопрозорих конструкцій. Компанія VEKA сподівається, що відвідувачі та гості отримають максимум необхідної для роботи інформації з усіх питань як на виставці в цілому, так і на стенді компанії VEKA AG.