Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

VEKA Ukraine оновила офіційний веб-сайт

04 березня 2019

VEKA Ukraine оновила офіційний веб-сайт ТОВ "ВЕКА Україна" інформує про початок роботи оновленої офіційної веб-сторінки компанії.

1 березня 2019 року запрацював концептуально новий веб-сайт виробника металопластикового профілю VEKA в Україні: https://veka.ua/. На оновленому порталі кожен із відвідувачів знайде відповіді на основні та актуальні питання щодо діяльності VEKA Ukraine та її пропозицій.

Основна місія оновленого веб-сайту – якісно та повністю задовільнити запити кількох цільових аудиторій VEKA: кінцевих споживачів, партнерів та дилерів компанії, архітекторів та дизайнерів.

"Покупцеві металопластикових вікон сьогодні значно важче відокремити потрібне в існуючому інформаційному шумі. Ми вважаємо за правильне і необхідне надати йому максимум корисної інформації, щоб полегшити вибір та прийти до наших партнерів вже з готовим рішенням та правильними запитаннями, – впевнений Андрій Таранушич, комерційний директор ТОВ "ВЕКА Україна». – У свою чергу, ми також зацікавлені у безперервному підвищенні якості послуг наших партнерів. Тому, з нашого боку, ми готові й надалі не тільки надавати їм ПВХ-профіль найвищої якості для створення різноманітних світлопрозорих конструкцій, але і завдяки актуальним digital-інструментам максимально полегшити взаємодію з нашою компанією".

Веб-ресурс veka.ua умовно поділено на три великі частини, кожна з яких містить найактуальнішу та затребувану для кожної з груп інформацію.

Завдяки численній кількості детальних інформаційних статей, написаних легкою та зрозумілою мовою, а також тематичним відеороликам, покупцям стане легше розібратися у численних аспектах створення, встановлення та експлуатації металопластикових вікон, вберегти себе від недобросовісного виконання, а свій бюджет – від незапланованих витрат. Зробити попередній прорахунок потрібної конструкції, знайти офіційного партнера/дилера VEKA у своєму населеному пункті, залишити питання, подяку чи навіть претензію – все це також передбачено у функціоналі сайту та доступно 24/7.

У свою чергу, партнери та дилери VEKA, окрім усього блоку довідкової інформації, призначеної для споживачів, також мають доступ до спеціалізованих ресурсів компанії, як відкритих, так і закритих (шляхом авторизації на сайті). Веб-ресурс veka.ua також є чудовим додатковим промо-інструментом для кожного з партнерів чи дилерів, завдяки можливостям поділитися з аудиторією останніми новинами та акціями, а також отримати зворотній зв’язок у вигляді відгуків споживачів.

Новий сайт компанії VEKA також спрощує комунікацію між споживачами та переробниками завдяки таким ефективним інструментам лідогенерації як "Допомога у виборі" та "Калькулятор". Скориставшись ними, споживач значно швидше визначається з бажаною конструкцією, після чого, не втрачаючи ані хвилини, може відправити замовлення на попередній прорахунок. Окрім того, продумані геолокаційні налаштування сайту дозволять покупцям максимально оперативно відшукати найближчі до себе офіси продажів із завжди актуальною інформацією про їхнє місце розташування та можливості для зв’язку.

Наразі сайт https://veka.ua/ знаходиться у режимі наповнення та редагування – і буде постійно оновлюватися актуальною та своєчасною інформацією.