Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

VEKA Україна відкрила в серці Києва вікно в Японію

31 січня 2020

VEKA Україна відкрила в серці Києва вікно в ЯпоніюУ столичній художній галереї Bereznitsky Art Foundation розпочала роботу виставка японських гравюр XVIII століття. Незвичайною експозицію робить те, що замість стандартних рам для обрамлення експонатів використовували рами з ПВХ-профілю VEKA.

Компанія-виробник ПВХ-профілю найвищого класу VEKA Україна взяла участь в нестандартній колаборації з виданням про дизайн, архітектуру та урбаністику PRAGMATIKA.MEDIA. Колекція старовинних японських гравюр, яка виставлена ​​в стінах мистецької галереї Bereznitsky Art Foundation, гармонійно вписалася в рами, виконані з ПВХ-профілю, виробленого компанією.

Вишуканості та витонченості незвичайній експозиції додавало те, що для виготовлення обрамлення використовувався профіль, виконаний за унікальною технологією VEKA SPECTRAL з відтінком Anthrazit. 

VEKA Україна відкрила в серці Києва вікно в Японію

Шляхетний матовий колір, оксамитова поверхня, що дарує масу приємних тактильних відчуттів, тонко вписалися в загальну концепцію крихкості й легкості японського мистецтва. Ніякого дисонансу, жодної грубої лінії — тільки естетика і насолода від побаченного. Саме те, що цінують в мистецтві жителі Японії.

VEKA Україна відкрила в серці Києва вікно в Японію

На честь відкриття виставки представники PRAGMATIKA.MEDIA спільно з VEKA Україна організували закриту вечірку "Вікно в Японію", на якій зібралися провідні архітектори, девелопери, проектувальники, представники віконного ринку і медіа. 

VEKA Україна відкрила в серці Києва вікно в Японію

Під звуки флейти сякухаті Дмитра Каратанова гості насолоджувалися дивним міксом західної технології та східного мистецтва, а також перфомансом художника і дизайнера Микити Власова в техніці сумі. 

VEKA Україна відкрила в серці Києва вікно в Японію

Не тільки очі, а й слух присутніх радували виступи архітектора Олександра Кучерявого, представника VEKA Дмитра Фірсова та експертів в галузі східного мистецтва. Остаточну крапку в тріумфі всіх п'яти почуттів в цей вечір поставили вишукані японські закуски і напої.

VEKA Україна відкрила в серці Києва вікно в Японію

Виставка "Вікно в Японію" триватиме до 16 лютого включно. Переконатися на власні очі, що сучасні технології та класичне мистецтво здатні гармонійно об'єднатися в одне ціле, можна в галереї Bereznitsky Art Foundation за адресою: Київ, вул. Кожум’яцька, 22.


Слідкуйте за нами в зручному для Вас форматі!

Facebook:  https://www.facebook.com/VEKAUkraine

YouTube:  https://www.youtube.com/user/OknaVEKAUkraine

Instagram: https://www.instagram.com/vekaukraine/

VIBER: https://chats.viber.com/veka/uk

Telegram: https://t.me/vekaukraine