Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

"VEKA Professional" провів семінар на заводі ТМ "ВікноПлюс"

26 серпня 2015

У Кам'янці-Подільському на території заводу ТМ "ВікноПлюс", партнера VEKA Ukraine, відбувся тренінг навчального центру "VEKA Professional".

Тренінгову програму для партнерів компанії провела провідний бізнес-тренер навчального центру "VEKA Professional" Оксани Царалунга. Учасникам зустрічі було запропоновано розглянути теми: "Успішні продажі", "Підвищення середнього чека". Бізнес-тренер порекомендувала здійснювати ре-брендинг фірмових салонів, удосконалювати асортимент продукції, а також вивчати спеціалізовану літературу.

Взявши на озброєння поради "VEKA Professional", в компанії ініціювали цілу серію тренінгових програм, які включають в себе підвищення кваліфікації дилерів та їх персоналу у сфері якісного і сучасного європейського монтажу продукції ТМ "ВікноПлюс". Так під час зустрічі було розглянуто питання про грамотний монтаж пластикових вікон, оскільки саме від професійної майстерності монтажників залежить ефективність віконних конструкцій. Розібратися у всіх тонкощах і інноваціях допомогли технічні експерти від компанії VEKA Ukraine Юрій Будкалюк і Роман Євглевський.

"VEKA Professional" провів семінар на заводі ТМ "ВікноПлюс"

Також на семінарі вперше були присутні представники компанії SPV Company Ltd. - Олександр Вороний, Віктор Заєць і Тарас Барабаш, які в свою чергу, презентували новітні технології в галузі безпеки і можливість їх використання в продукції ТМ "ВікноПлюс". Під час проведення тренінгу були розглянуті теми: системи контролю доступу - механічні системи "майстер ключ", електронні СКД. Також були представлені інноваційні технології в галузі безпеки замикання від компанії Mul-T-Lock. Завдяки таким системам контролю компанія може розвиватися в ногу з часом і пропонувати якісний продукт своїм клієнтам.