Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

VEKA продовжила процес підготовки кадрів разом з КНУБА

18 березня 2019

VEKA продовжила процес підготовки кадрів разом з КНУБА5 березня представник VEKA Україна - керівник відділу інжинірингу Дмитро Фірсов взяв участь в роботі наукового гуртка "Будмайстерклас" при кафедрі організації та управління будівництвом КНУБА, розповівши майбутнім будівельникам про інновації VEKA у сфері виробництва СПК.

Співпраця компанії VEKA Україна з Київським Національним університетом будівництва і архітектури почалося в минулому році. Так, в жовтні 2018 року VEKA підписала угоду з КНУБА, метою якої є підвищення кваліфікації фахівців архітектурно-будівельного профілю, розширення професійних знань, інформації про сучасні технології в галузі будівництва, архітектури та енергозбереження.

Під час зустрічі зі студентами Дмитро Фірсов розповів про історію та етапи розвитку компанії VEKA AG, яка в цьому році відзначає півстолітній ювілей. Більш детально зупинився на виготовленні СПК на виробництві VEKA Україна, яка має успішний досвід в сфері віконного бізнесу вже понад 10 років. За цей час був побудований завод з виробництва високоякісного металопластикового профілю, який відповідає всім найсуворішими корпоративними стандартами якості. Завод оснащений за останнім словом техніки, для виробництва профілю використовуються тільки високоякісні матеріали, а персонал має високий ступінь кваліфікації, і все це - складові успіху VEKA.

VEKA продовжила процес підготовки кадрів разом з КНУБА

Дмитро Фірсов розповів про специфіку виробництва VEKA Україна, а також з метою підтримки впровадження і реалізації основних положень дуальної освіти в КНУБА за участю VEKA Україна запросив викладачів і студентів на екскурсію на виробництво, а також запропонував усім охочим студентам надати резюме для подальшого працевлаштування в компанії.