Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

VEKA - підсумки 2018 року

28 грудня 2018

VEKA - підсумки 2018 рокуШановні партнери, любі друзі!

Ось і добігає кінця 2018 рік, який став, без перебільшень, знаковим для VEKA Україна. Кожен день цих 12 місяців був насиченим та результативним, позитивним та багатообіцяючим. І сьогодні, у традиційний час підбивання підсумків, ми пропонуємо озирнутися та згадати найбільш знакові та цікаві для нас події року, що минає.

2018-й запам'ятався, насамперед, тим, що наша компанія вчергове зміцнила та посилила лідерські позиції на ринку. І щодня підтверджувала це не словом, а ділом – причому вже не обмежуючись лише виробництвом та постачаннями високоякісного профілю до кожного куточка нашої країни.

Весь цей рік ми дбали про наших споживачів, виробляючи профіль найвищої якості, щоб в їхніх домівках було тепло і затишно з вікнами VEKA. А також – щоб у них завжди була під руками найактуальніша і найдоступніша інформація про вікна та профілі, встановлення та догляд за ними, тонкощі й нюанси, проблеми та варіанти їхнього вирішення.

VEKA - підсумки 2018 року

VEKA - підсумки 2018 року

VEKA - підсумки 2018 року

Партнери VEKA згадуватимуть рік, що минає, як час нових та захоплюючих можливостей. Їхні стенди на міжнародних виставках "Inter Build Expo 2018" у Києві, WINDOL'VIV 2018 у Львові та Fensterbau Frontale у Нюрнберзі користувалися вражаючим успіхом та попитом серед відвідувачів.

VEKA - підсумки 2018 року

VEKA - підсумки 2018 року

VEKA - підсумки 2018 року

VEKA - підсумки 2018 року

VEKA - підсумки 2018 року

VEKA - підсумки 2018 року

VEKA - підсумки 2018 року

А участь у численних міжнародних профільних форумах та конференціях, без сумнівів, значно підвищило рівень знань про останні технології та інновації у віконній галузі – що, безумовно, принесе лише позитивні результати та втілиться у подальшій роботі.

VEKA - підсумки 2018 року

Відкривалися нові салони та шоуруми, проводилися навчальні семінари та тренінги. І безперервно, щодня створювався профіль, з якого потім народжувалися різноманітні вікна та двері: і класичні, й інноваційні, але завжди, без винятків, найвищої якості.

А ще у 2018-му VEKA щедро інвестувала у розвиток віконної галузі України, обмінюючись досвідом та ділячись досвідом:

  • із партнерами та дилерами – завдяки десяткам тренінгів та коуч-сесій від Навчального центру VEKA Professional, а також із допомогою інноваційного інструмента WinDoPlan – нового автоматичного програмного комплексу, призначеного для проектування віконних та дверних елементів будь-якої складності;

  • з архітекторами та розробниками – створивши та запропонувавши власний набір BIM-елементів найбільш затребуваних у сучасному будівництві віконних конструкцій, а також із детальними інструкціями у форматі серії відеороликів;

  • із монтажниками та просто всіма бажаючими ретельніше контролювати процес встановлення металопластикових вікон – розробивши ексклюзивний та безкоштовний онлайн-курс « Правильный монтаж оконных блоков из ПВХ в стены из различных материалов от VEKA».

І це лише початок. Рік, що настає, безсумнівно, принесе багато нової інформації та нових, але незмінно якісних рішень; а також приводів підняти келихи й, особливо, за тріумфальне 50-річчя роботи компанії VEKA AG у світі. 

VEKA - підсумки 2018 року

Що, незважаючи ні на які сюрпризи, лишиться незмінним – це найвища якість та суто німецький підхід до кожної деталі та кожного міліметра профілю VEKA. Тому нехай 2019 рік, окрім стабільності, принесе вам також радість, натхнення, нові перспективи та яскраві події.

Щиро бажаємо вам та вашим родинам домашнього затишку, тепла та добробуту, а вашому бізнесу – зростання та успіху!

З повагою, VEKA