Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

VEKA із поглинанням компанії Vinylit виходить на ринок фасадів

13 грудня 2021

VEKA із поглинанням компанії Vinylit виходить на ринок фасадівДо групи компаній Laumann, членом якої є VEKA AG, із 1 липня 2021 року увійшла компанія Vinylit Fassaden GmbH. Vinylit виробляє фасадні профілі та відповідні аксесуари з переробленого грануляту. Завдяки злиттю Vinylit зміцнює свої виробничі потужності та міжнародну мережу продажів.

Vinylit використовує перероблений пластиковий гранулят. Відходи виробництва з ПВХ переробляються за спеціальними технологіями та повертаються у виробничий процес. Чистий рівень відходів для вініліту становить менше ніж 1%.

За даними компанії, Vinylit пропонує найширший асортимент продукції для виробників фасадних систем: фасадні профілі з гіпсу, натурального каменю, дерева та клінкеру, включаючи всі кріплення, віконні та дверні отвори.

«VEKA – важливий партнер для нас, з яким ми хочемо продовжити подальший розвиток. Ми твердо переконані в тому, що найближчими роками ми зможемо спільно зміцнити наші сильні позиції на наших основних ринках», – каже Райнхард Шредер, керуючий директор Vinylit Fassaden GmbH.

З точки зору г-на Хартляйф, Генерального директора VEKA AG, злиття є подальшим цілеспрямованим кроком на шляху до розширення групи компаній, в якій «ноу-хау в галузі екструзії сприяють виробленню нових сучасних продуктів». З поглинанням Vinylit Fassaden GmbH VEKA AG розширює асортименти продукції завдяки ще однієї позиції.

Слідкуйте за нами в зручному для Вас форматі!

Facebook: https://www.facebook.com/VEKAUkraine
YouTube: https://www.youtube.com/user/OknaVEKAUkraine
Instagram: https://www.instagram.com/vekaukraine/
Telegram: https://t.me/vekaukraine