Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Вам Telegram(а) від VEKA!

18 вересня 2019

Вам Telegram(а) відVEKA!VEKA завжди має для вас гарні новини – відтепер і в Telegram!

VEKA продовжує активно опановувати нові канали комунікації з метою максимально ефективно доносити релевантну інформацію відповідним цільовим аудиторіям. Для цього свого часу були створені й успішно працюють по сьогодні: офіційний веб-сайт компанії, YouTube-канал VEKA, Facebook та Instagram-сторінки бренду, офіційний паблік Viber. Відтепер компанія є і в Telegram, відкривши там власний канал @vekaukraine.

Чому Telegram?

1.  Аудиторія

Станом на І квартал 2019 р. кількість користувачів Telegram в Україні налічувала більше 4 млн. осіб. 

Загалом "телеграмники" у своїй більшості – це молоді активні люди, середній вік яких складає 28-34 роки. Щоправда, більш досвідчене старше покоління також не гребує користуватися цим месенджером. Більша частина користувачів Telegram проживає у містах-мільйонниках. Цій аудиторії властива допитливість та проактивна життєва позиція. Саме вони багато в чому формують картину суспільства сьогодні і будуть формувати її і завтра. Бути з ними на зв’язку – ключове завдання бренду, який турбується про власний розвиток. 

2.  Простота, зручність та безпечність

Боротьба з обмеженнями у певних країнах, а також необхідність постійних покращень зробили Telegram одним із найзручніших та "невмирущих" засобів спілкування. Режим таємних чатів дозволяє зробити листування невразливим навіть для найдопитливіших; файли великого розміру передаються месенджером швидко та безпечно (працює механізм "довантаження" після обриву з’єднання). Важливий плюс Telegram – його універсальність: месенджер працює на всіх платформах – стаціонарних комп’ютерах, ноутбуках, смартфонах та планшетах.

3.  Telegram-канали: сучасний засіб бути в курсі справ

Однією з найпривабливіших можливостей Telegram є інформаційні Telegram-канали, які привертають увагу багатьох користувачів краще за традиційні (в тому числі й електронні ЗМІ). Ці канали легко створюються та управляються, в них активно використовуються засоби інтерактивної комунікації з елементами штучного інтелекту (боти). Загалом у кириличному Telegram наразі налічується близько 90 000 каналів. 80% користувачів читає новинні трансляції, більше половини – розважальні та освітні, кожен третій підписаний на авторські блоги. 25% респондентів слідкують за каналами друзів, а 18% - спілкуються у приватних робочих чатах.

У своїй комунікаційній стратегії VEKA послідовно реалізує принципи омніканального маркетингу, коли клієнтові чи просто зацікавленій людині абсолютно байдуже, де саме знаходиться його точка контакту з VEKA, де він читає наші новини та ставить компанії свої питання – на каналі VEKA в Youtube, сторінці в Facebook чи на офіційному сайті. VEKA відкрита споживачам і завжди рада новим знайомствам. І тим, кому зручніше спілкуватися нами за допомогою Telegram, лишається тільки набрати у рядку месенджера @vekaukraine.