Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

ТМ "ВікноПлюс" підбила підсумки конкурсу серед дилерів на кращий об'єкт

17 січня 2019

ТМ "ВікноПлюс" підбила підсумки конкурсу серед дилерів на кращий об'єктТМ " ВікноПлюс", партнер VEKA Україна, підбила підсумки конкурсу серед дилерів "Кращий об'єкт", який проходив з 15 травня до 1 грудня 2018 року. 

У рамках проекту учасники мали можливість продемонструвати свої найкращі роботи, як в Україні, так і за кордоном. Для переможців були передбачені подарунки від ТМ "ВікноПлюс".

За призові місця боролися 7 учасників. Перше місце за кращий об'єкт зайняв партнер з Чернівців Олександр Лунга. 

Об'єкт знаходиться в Америці, скління в якому виконано в системі VEKA Softline 82 в білому кольорі з мультифункціональними склопакетами товщиною 44 мм і декоративними зовнішніми шпросами. 

Будинок побудований в класичному стилі, який відрізняється простотою форм, конструкцій та чіткістю ліній. Переможцю вручено приз - iPhone X.

Перше місце за кращий об'єкт зайняв партнер з Чернівців Олександр Лунга. Об'єкт знаходиться в Америці

Друге місце зайняв Дем'ян Шнайдюк з Луцька, який представив на конкурс скління будинку в стилі модерн. Світлопрозорі конструкції виконані з профілю VEKA Softline 82 в унікальному кольорі Spectral Anthrazit gray, склопакет товщиною 52 мм, тріплекc 44.1 і фурнітурою з прихованими петлями Select з посиленням до 150 кг. Стиль і дизайн будинку розроблено в характерних для мінімалізму строгих лініях, що успішно підтримав декор та оформлення розсувних систем, кутових вікон і дверей, панорамних конструкцій. В якості призу фіналісту був вручений подарунковий сертифікат на 15 тис. грн.

Друге місце зайняв Дем'ян Шнайдюк з Луцька, який представив на конкурс скління будинку в стилі модерн

Третє місце зайняв проект Василя Поповича з Коломиї. Будинок в стилі хай-тек, де чітко виражена ідеалізація передових технологій, прагматизм і функціональність, був засклений системою VEKA Softline 82 в кольорі bazalt gray, укомплектованої мультифункціональними склопакетами і протизламною фурнітурою. "Обличчям будинку" стали двері з декоративним вкладками, оригінальною ручкою та петлями simonswerk. Володар третього місця премійований сертифікатом на 10 тис.грн.

 Третє місце зайняв проект Василя Поповича з Коломиї. Будинок в стилі хай-тек

Завдяки якості та унікальності продукції ТМ "ВікноПлюс" всім учасникам конкурсу, які вкладали душу і професіоналізм у свої роботи, вдалося створити оригінальні проекти зі скління. Конкурс отримав хороший резонанс серед партнерів ТМ "ВікноПлюс" і тепер вирішено проводити його щороку. Нові стилі, композиції та дизайн віконних і дверних конструкцій знайдуть яскраве відображення в роботах партнерів, адже ТМ "ВікноПлюс" звикла йти в ногу з часом.