Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Територія якості VEKA

20 лютого 2014

В центрі найбільшої виставки віконних систем – територія якості VEKA.

Грандіозний стенд виробника німецької профільної системи VEKA привернув до себе увагу великої кількості відвідувачів – саме тут були представлені найперспективніші розробки VEKA в області енергозбереження, дизайну і технологій віконних конструкцій із ПВХ.

Ермітажне вікно із профілю VEKA Softline, котре в точності повторює геометричний малюнок вікон, встановлених в Зимньому палаці Санкт-Петербургу, представлено для архітекторів, дизайнерів, як демонстрація кращих естетичних і технічних якостей сучасних вікон.

Панорамні двері VEKA Slide – шедевр інженерного мистецтва, теплі, легкі для виходу на вуличні тераси і в зимовий сад. Рекомендуються виробником для клімату з великим перепадом температур. Енергозберігаючі вікна із VEKA Softline 82 – на виставці були показані в нових елегантних кольорах.

Шкільне вікно VEKA Proline – продемонструвало комбінацію рішень для зручності провертанні і, звичайно ж, дитячої безпеки.

Розсувна віконна система Sunline дозволяє добитися кращих показників із енергозбереження і шумоізоляції вікон, ніж системи із алюмінію…