Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Свіжа естетика інновацій VEKA

28 липня 2021

Свежая эстетика инноваций VEKAЗ утилітарної деталі інтер'єрів вікна перетворилися на засіб акцентуації в дизайні та архітектурі. Не останню роль в цій зміні грає колір — саме завдяки можливості виробляти віконні профілі в різних кольорах зародилася тенденція до декоративного трактування вікон.

Тренди в оформленні та комплектації вікон змінюються з плином часу. Однак, кращий з них в наші дні — це тренд на якість. Саме тому в компанії VEKA приділяють особливу увагу не тільки естетичній складовій віконних конструкцій, але і їх якісному виконанню.

Голова відділу інжинірингу компанії VEKA Дмитро Фірсов на сторінках видання PRAGMATIKA .MEDIA розповідає про актуальні рішення, які пропонує ринок в оформленні віконних профілів, а також про інноваційні розробки компанії в цій галузі.

«У процесі розвитку віконних систем з ПВХ виникло питання задоволення попиту споживачів. З'явилися профілі, що імітують дерево за зовнішнім виглядом. Виробництво ламінованого профілю являє собою досить складний технологічний процес, який об'єднує виробників профілю, клею, а також самої плівки. Виробник профілю виготовляє кілька видів основи, виходячи з вимог замовника за колірним рішенням: білий, карамельний, коричневий і сірий. Білий підходить для різних видів виконань як всередині, так і зовні. Комбінація з декоративними елементами надає «білій пластмасі» прекрасний зовнішній вигляд і рельєфність, яку можна вже вписувати в красиві архітектурні проекти», — ділиться особливостями конструювання віконних конструкцій Дмитро Фірсов.

Більш докладно про нові технології ламінування, їх застосування в дизайні інтер'єрів читайте на сайті: https://pragmatika.media/svezhaja-jestetika-innovacij-veka/?fbclid=IwAR3ZflUYnZCaDEQ6GQOGafAGlU9RLmW...

Слідкуйте за нами в зручному для Вас форматі!

Facebook: https://www.facebook.com/VEKAUkraine
YouTube: https://www.youtube.com/user/OknaVEKAUkraine
Instagram: https://www.instagram.com/vekaukraine/
Telegram: https://t.me/vekaukraine