Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Скління котеджу в Полтаві розсувними конструкціями VEKA

20 вересня 2021

Скління котеджу в Полтаві розсувними конструкціями VEKAНа новому об'єкті в Полтаві, склінням якого займалася компанія «ВікнаФасади» – дилер компанії GOODWIN, партнера VEKA Україна, повною мірою були реалізовані інноваційні рішення по панорамному склінню.

Підйомно-розсувні двері VEKASLIDE стали родзинкою об'єкта – рішення, що дозволяє відкривати простір і об'єднувати зовнішній і внутрішній світ. Конструкція встановлена ​​в приміщенні басейну, і в літню пору дає повну ілюзію прийняття водних процедур на свіжому повітрі, а взимку – не заважає насолоджуватися водною стихією і сніговими заметами за склом. Розміри конструкції вражають: ширина дверей 6 метрів, а висота - 2,4 метра.

Вхід в будинок виконаний за допомогою системи E-SLIDE. Це дещо відмінне рішення і є смарт-системою з паралельно-розсувним способом відкривання. Переваги цієї системи – саме легкість і зручність відкривання і закривання стулки.

Обидві вхідні зони мають безбар'єрний доступ. Такий поріг дозволяє без перешкод пересуватися між вулицею і будинком. Власники будинку залишилися задоволені відмінною реалізацією завдань на об'єкті – в приміщення потраплятиме максимум світла через великогабаритні скляні розсувні двері, які, до того ж, відповідають класу А по енергоефективності.

Більш детально дивіться у відеосюжеті, в якому керівник технічного відділу VEKA Україна Костянтин Костюк докладно розповість про всі переваги обраних рішень по склінню.


Слідкуйте за нами в зручному для Вас форматі!

Facebook: https://www.facebook.com/VEKAUkraine
YouTube: https://www.youtube.com/user/OknaVEKAUkraine
Instagram: https://www.instagram.com/vekaukraine/
Telegram: https://t.me/vekaukraine