Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Скління клубного будинку у Києві вікнами українського виробника за європейськими нормами

22 листопада 2021

Скління клубного будинку у Києві вікнами українського виробника за європейськими нормамиНа прикладі одного з житлових комплексів, що належать до категорії клубних будинків, можна продемонструвати результат злагодженої роботи команди професіоналів: компанії «Сонячні вікна», партнера компанії «КАНТАЛЬ» та VEKA Україна. Тут встановлені вікна із профілю VEKA SOFTLINE з енергоефективним склопакетом, оформлені шпросами.

Роботами зі зведення комплексу керував європейський забудовник і його вибір на користь віконної компанії «Сонячні вікна» був невипадковим, оскільки кілька років тому українська компанія допомогла вирішити європейцям складне завдання зі скління їхнього першого бюджетного об'єкта. Після цього був більший проект, і ось тепер партнери провели роботи на великому об'єкті – клубному будинку майже в центрі столиці.

Не дивно, що всі питання щодо скління та внесення коректив у роботу були делеговані в «Сонячні вікна». Зокрема українськими проектувальниками було запропоновано встановити на вікна два підставочні профілі. Це було пов’язане з особливістю проектування нижнього вузла примикання у двошаровій стіні. Завдяки цьому вікно було піднято вище, і нижній вузол став теплішим - тепло не залишає приміщення і в цьому місці не утворюється конденсат та грибок.

Закордонні партнери в особі інженера Сальваторе Мартеллі відзначили високу якість як самих систем, так і роботу компанії з встановлення конструкцій. Особливо сподобалися замовнику функціональні особливості конструкцій, які мають функцію мікропровітрювання, що дозволяє провітрювати приміщення без повного відкриття вікна.

Про особливості скління клубного будинку дивіться у нашому новому відео на YouTube-каналі:


Слідкуйте за нами в зручному для Вас форматі!

Facebook: https://www.facebook.com/VEKAUkraine
YouTube: https://www.youtube.com/user/OknaVEKAUkraine
Instagram: https://www.instagram.com/vekaukraine/
Telegram: https://t.me/vekaukraine