Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

«Сайти партнерів VEKA» — продовжуємо створювати можливості!

02 липня 2020

«Сайти партнерів VEKA» - продовжуємо створювати можливості!

Ще в квітні компанією VEKA було розпочато старт проекту «Сайти партнерам VEKA». Цей проект було розроблено та реалізовано з метою допомогти нашим партнерам та їх дилерам здійснювати роботу та забезпечувати продажі через інтернет.

Тим паче це актуально в такий нелегкий період, коли ми всі повинні пристосовуватись до нових реалій життя, в період трансформації і масового переходу в онлайн. І, як виявилося, цей проект став дуже затребуваним і необхідним для тих, в кого не було можливості розробити свій сайт самостійно.

Тому VEKA зі своєю ініціативою по створенню сайтів була дуже доречною і вчасною!

За цей час ми встигли підготувати і реалізувати декілька сайтів, і сьогодні хочемо похизуватися новим: для «Салону вікон і дверей» в місті Тернополі, дилера офіційного партнера VEKA — ТМ «Вікна Perfect»: https://salon-ternopil.veka.ua/ua/

Сподіваймося, що цей лендінг запалить у вас бажання доєднатися до рядів власників гарних сайтів та мати свій якісний інструмент інтернет-маркетингу.

Тож нагадуємо, якщо з якихось причин ви ще не встигли скористатися нашою пропозицією - не втрачайте часу та можливостей, надсилайте всі Ваші запитання та заявки щодо підключення на електронну адресу: aangelova@veka.com

Слідкуйте за нами в зручному для Вас форматі!

Facebook: https://www.facebook.com/VEKAUkraine
YouTube: https://www.youtube.com/user/OknaVEKAUkraine
Instagram: https://www.instagram.com/vekaukraine/
Telegram: https://t.me/vekaukraine