Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Вхідні дизайнерські двері з профілю VEKA: від мрії до реальності

25 травня 2021

дизайнерські вхідні дверіЩе рік тому в рамках однієї з виставок одеська компанія «Равелін» — дилер партнера VEKA Україна компанії «Канталь» — представила зразок вхідних металопластикових дверей, які відповідають всім сучасним вимогам теплозахисту і зламостійкості, з можливістю інтеграції в систему «розумний будинок».

Сьогодні двері з металопластику з успіхом встановлюють власники котеджів, віддаючи переваги інноваційним зразкам від VEKA. Адже вхідні двері з металу мають малопривабливий вигляд, а дерев'яні вимагають постійного покриття лаком або фарбою, а з часом і зовсім розсихаються.

Двері, встановлені компанією «Равелін» в одному з приватних будинків, виготовлені на базі профільної системи Softline 82, із заповненням темно-сірого кольору, який надає їм сучасного дизайну, а також доповнені нержавіючою ручкою і броненакладкою, щоб не можна було вибити або висвердлити замок.

У конструкції встановлений замок AV 3 з автоматичною багатоточковою системою замикання. Наявність двох ригелів з автоматичним блокуванням забезпечує високий рівень безпеки та щільний притиск дверного полотна до рами. Додаткова функція — режим відкривання дверей в стан «день-ніч».

Вхідні дизайнерські двері з профілю VEKA: від мрії до реальності

Так вдень двері встановлюються на простий фіксатор і їх можна легко відкрити-закрити. Вночі ж працює режим замикання, із засувом по центру і протизламними «іклами» вгорі та знизу, які не тільки не дадуть відкрити двері, але й зняти її з петель. Установка режимів «день-ніч» відбувається за допомогою спеціального перемикача безпосередньо на самому замку. Також на двері встановлені дві точки сигналізації, які спрацьовують при спробі відкрити замок.

Вхідні дизайнерські двері з профілю VEKA: від мрії до реальності

Для оформлення зовнішньої поверхні дверей була використана GFK панель, яка приклеюється на спеціальну стулку, щоб надати гарний та неповторний вигляд дверям.

Вхідні дизайнерські двері з профілю VEKA: від мрії до реальності  

З внутрішньої сторони двері в білому кольорі, такого ж кольору і петлі, що можуть витримати вагу до 130 кг, і надають дверям протизламні якості.

Для більш щільного запирання і перешкоди продування, двері мають 2 або 3 контури ущільнення. А «теплий поріг», який встановлений з розширювальним і додатково армованим профілем, сприяє терморозриву по підлозі, завдяки чому приміщення не буде промерзати.

Вхідні дизайнерські двері з профілю VEKA: від мрії до реальності

Із зовнішнього боку, по нижній частині дверей встановлений «язичок», завдяки якому волога не буде стікати під поріг. Під ним є щітка, яка в цьому випадку виконує функції ущільнювача, не залишає слідів і менше треться об поріг.

З «розумними» дверима можна ознайомитися в нашому новому відео на YouTube-каналі:


Слідкуйте за нами в зручному для Вас форматі!

Facebook: https://www.facebook.com/VEKAUkraine
YouTube: https://www.youtube.com/user/OknaVEKAUkraine
Instagram: https://www.instagram.com/vekaukraine/
Telegram: https://t.me/vekaukraine