Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Проект ZIGMAR - VEKA: системні рішення при монтажі світлопрозорих конструкцій

07 лютого 2020

Проект ZIGMAR - VEKA: системні рішення при монтажі світлопрозорих конструкційVEKA Україна та компанія ZIGMAR на прикладі спільного проекту зняли відеоролик, який присвячений темі грамотного монтажу світлопрозорих конструкцій. 

У цьому відео представлені реальні помилки при будівництві сучасного будинку, а також системні рішення вузлових примикань від VEKA, реалізовані на практиці фахівцями ZIGMAR.

Технічні експерти VEKA, що володіють багаторічним досвідом у сфері віконних технологій, неодноразово звертали увагу, як партнерів, так і споживачів на те, що однією з найважливіших умов, що впливає на безпроблемну роботу віконних конструкцій, є якісний монтаж.

На прикладі одного з котеджів представник ZIGMAR Олексій Деркач наочно продемонстрував проблеми, з якими зіткнулися мешканці через помилки, які було допущено під час монтажу вікон та розсувних конструкцій.

Проект ZIGMAR - VEKA: системні рішення при монтажі світлопрозорих конструкцій

Компанія ZIGMAR запросила фахівців компанії VEKA в якості експертів на свій об'єкт, де передбачалася установка панорамного скління. Ще на початковому етапі будівництва усі вузлові рішення були опрацьовані з компанією VEKA. 

Проект ZIGMAR - VEKA: системні рішення при монтажі світлопрозорих конструкцій

Керівник відділу прикладної техніки VEKA Костянтин Костюк так позначив головні способи при монтажі конструкцій: "Ми як системний розробник пропонуємо своїм партнерам рішення, які вони можуть використовувати в залежності від того, в якому проекті зі скління вони беруть участь. Для цього об'єкту ми запропонували зробити гідроізоляцію вузла, щоб вода не проникала і не приводила до тих негативних наслідків, які ми побачили на минулому об'єкті. Мало правильно спроектувати, необхідно все правильно закріпити. Ми пропрацювали кожен вузол, всі нюанси, на які треба звернути увагу при монтажі. Адже будь-яке системне рішення можна зіпсувати неправильним монтажем. Тому необхідно суворо дотримуватися приписів системного розробника, щоб забезпечити довговічну експлуатацію віконних виробів ".

Проект ZIGMAR - VEKA: системні рішення при монтажі світлопрозорих конструкцій

Більш детально про те, як відбувається монтаж за всіма правилами, дивіться у відео:

Слідкуйте за нами в зручному для Вас форматі!

Facebook:  https://www.facebook.com/VEKAUkraine

YouTube:  https://www.youtube.com/user/OknaVEKAUkraine

Instagram: https://www.instagram.com/vekaukraine/

VIBER: https://chats.viber.com/veka/uk

Telegram: https://t.me/vekaukraine