Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Представники компанії Perfect відвідали виробництво VEKA Україна

20 червня 2019

Представники компанії Perfect відвідали виробництво VEKA Україна11 червня 2019 року на території VEKA Україна, виробника ПВХ-профільних систем, відбувся семінар для представників компанії-партнера Perfect. Зустріч розпочалася з екскурсії, де учасники отримали докладну інформацію від керівника технічного відділу Костянтина Костюка щодо системи контролю якості на виробництві, спостерігали за повним циклом виготовлення профільних систем VEKA та WHS by VEKA і взяли участь у лабораторних випробуваннях профільних систем на міцність зварювання та на крихкість.

Неабияке враження на присутніх справило випробування з гідро- та вітрового навантаження на віконні конструкції, що проводилося із застосуванням унікального (єдиного в Україні) демонстраційного стенда.

Продовженням зустрічі став тренінг комунікативних навичок, який провела провідний бізнес-тренер та керівник центру підвищення компетенцій VEKA Professional Оксана Царалунга.  

На практичних прикладах Оксана Царалунга показала як реально працювати з партнерами та вирізнятися на віконному ринку, яким чином залучати клієнтів до спільного вибору та працювати креативно, якісно, професійно.

Учасники проведеного заходу зазначили, що такі зустрічі надихають на досягнення ще кращих результатів у професійній діяльності.