Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Представники компанії Perfect відпрацьовували практичні навички на тренінгу VEKA Professional

26 грудня 2019

Представники компанії Perfect відпрацьовували практичні навички на тренінгу VEKA Professional10-12 грудня навчальний центр VEKA Professional провів бізнес-тренінг для дилерів та менеджерів Івано-Франківська, Львова, Тернополя компанії Perfect, партнера VEKA Україна.  

Актуальність інформації, мотивація до змін та інновацій, відпрацювання практичних навичок та чудовий настрій! Саме таким став тренінг завдяки високій професійності та надзвичайно позитивній енергетиці провідного бізнес-тренера і керівника центру VEKA Professional Оксани Царалунга.

Протягом трьох днів присутні опрацьовували питання сегментованого підходу до роздрібних продажів, сенситивної форми позиціювання продуктової лінійки VEKA (“смачне позиціювання”), відпрацьовували та удосконалювали практичні навички у малих групах.

Кожен із присутніх, за відгуками учасників, отримав багато нової, цінної інформації та практичних порад, що безумовно допоможе у   досягненні ефективних результатів у роботі.

Представники компанії Perfect відпрацьовували практичні навички на тренінгу VEKA Professional

Компанія Perfect висловила щиру вдячність Оксані Царалунга за насичений, продуктивний тренінг, мотивацію до удосконалення та позитивні емоції!


Слідкуйте за нами в зручному для Вас форматі!

Facebook:  https://www.facebook.com/VEKAUkraine

YouTube:  https://www.youtube.com/user/OknaVEKAUkraine

Instagram: https://www.instagram.com/vekaukraine/

VIBER: https://chats.viber.com/veka/uk

Telegram: https://t.me/vekaukraine