Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Партнери компанії VEKA продемонстрували кращі продукти та професійні рішення на виставці VIRA Ukraine

19 березня 2020

Партнери компанії VEKA продемонстрували кращі продукти та професійні рішення на виставці VIRA Ukraine

У виставковому комплексі Одеського порту в рамках архітектурно-будівельного форуму 12-15 березня відбулася виставка енергозберігаючих технологій та інженерних систем в будівництві VIRA Ukraine, в якій взяли участь дилери партнерів VEKA Україна — компанія Равелін (КАНТАЛЬ) і "ВікноПлюс-Одеса" (ТМ "ВікноПлюс").

На виставці VIRA Ukraine були продемонстровані новітні енергозберігаючі технології та інженерні системи. 

Учасники форуму мали можливість обмінятися досвідом та обговорити питання щодо розвитку ринку інженерного забезпечення будівель і споруд.

DSC00298web.jpg DSC00301web.jpg

Так партнери VEKA демонстрували в рамках форуму свої інноваційні рішення, які створені на основі сучасних технологій. Одним з експонатів стенду "ВікноПлюс-Одеса" було "розумне вікно". Таке "smart вікно" може підключатися до управління розумним будинком і, звичайно, до управління через смартфон.

DSC00547web.jpg

DSC00608web.jpg

Можливе налаштування автоматизації провітрювання, як окремої кімнати, так і всього будинку. Такі вікна мають ряд переваг, які допомагають створити комфорт і безпеку в будинку: дають можливість оптимального провітрювання; здатні забезпечити безпеку для дітей; відповідають рівню протизламності RC1 навіть у режимі провітрювання; управління сенсорне або дистанційне; програмування або установка таймера на провітрювання; підключення датчика CO2 дозволяє контролювати температуру, вологість, рівень СО2.  

DSC00602web.jpg

"Непомітно сьогодні наше життя переходить в гаджети. І тепер ми можемо за допомогою мобільного телефону управляти навіть вікном, —  розповів керівник ТМ "ВікноПлюс" Сергій Ведерніков. —  Таке вікно можна перемкнути в автоматичний режим: вікно буде самостійно відкриватися на провітрювання і через певний час закриватися. Також його можна під'єднати до датчика вуглекислого газу чи вологості. І поки господарі сплять, "розумне вікно" саме регулює рівень кисню і провітрює приміщення, коли необхідно".

DSC00606web.jpg

Пропонуємо Вашій увазі перший відеосюжет з виставки VIRA Ukraine:



Слідкуйте за нами в зручному для Вас форматі!

Facebook: https://www.facebook.com/VEKAUkraine
YouTube: https://www.youtube.com/user/OknaVEKAUkraine
Instagram: https://www.instagram.com/vekaukraine/
VIBER: https://chats.viber.com/veka/uk
Telegram: https://t.me/vekaukraine