Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Панорамне скління у всьому різноманітті від ТМ «ВікноПлюс»

06 грудня 2021

Панорамне скління у всьому різноманітті від ТМ «ВікноПлюс»На прикладі одного з об'єктів у Кам'янці-Подільському партнер VEKA Україна компанія ТМ «ВікноПлюс» продемонструвала, як можна оформити за допомогою панорамного скління і комерційні приміщення, і житлові площі в одному будинку.

Багатоквартирний будинок має перший нежитловий поверх, який надалі використовуватиметься у комерційних цілях. Великі панорамні конструкції, які мають загальну довжину 60 метрів та висоту 3 метри, виконані з профілю Softline у ​​кольорі антрацит. Існує упередження, що такі фасади можна виготовляти лише з алюмінію, але це не так. У даному рішенні використано лише два типи з'єднувачів - 14 мм посилений та кутовий. У кожному приміщенні встановлені двері з низьким порогом.

Починаючи з другого поверху, розташовуються квартири, і тут можна побачити трохи інше панорамне скління, яке стало родзинкою житлового простору. Виготовлені конструкції з 7-ми камерного профілю Softline 82 з енергоефективним мультифункціональним склопакетом. Скління зроблено від підлоги до стелі, середня частина – це стулки, які відкриваються, що забезпечує вільний доступ при догляді за вікнами.

Ну і звичайно, естетика та зручність у дрібницях: прихований зварний шов, чорна дистанційна рамка та фурнітура Winkhaus Control. Також тут використано розширювальний профіль, щоб запобігти промерзанню підлоги. З іншого боку, ламінація вікон одностороння, тобто всередині віконний профіль білого кольору, з зовнішнього боку також колір антрацит.

Все це свідчить про те, що забудовник не заощаджував на зручності та комфорті майбутніх мешканців – скління виконано не тільки з урахуванням енергоефективності, але й естетичності світлопрозорих конструкцій.

Про різноманітність панорамного скління у нашому новому відео на YouTube-каналі:


Слідкуйте за нами в зручному для Вас форматі!

Facebook: https://www.facebook.com/VEKAUkraine
YouTube: https://www.youtube.com/user/OknaVEKAUkraine
Instagram: https://www.instagram.com/vekaukraine/
Telegram: https://t.me/vekaukraine