Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Огляд скління котеджу великогабаритними конструкціями разом з VEKA

07 квітня 2020

Огляд скління котеджу великогабаритними конструкціями разом з VEKAСкління великих віконних або дверних отворів — завдання не з легких. Але у фахівців компанії VEKA завжди знайдуться неординарні рішення для скління, які задовольнять усі потреби замовників. І ними VEKA завжди готова ділитися зі своїми партнерами. 

Так, на прикладі одного з об'єктів, склінням якого займається партнер VEKA — компанія Puzzie Point — технічні фахівці VEKA розповідають і показують, як правильно підійти до вирішення складних задач.

Головну партію на даному об'єкті виконує топова система — VEKASLIDE 82. Тут вона успішно використовується при склінні двох отворів: великого отвору (3.2 м х 2.4м) дитячої, дозволяючи з одного боку забезпечити максимальне проникнення світла і можливість з'єднати внутрішній та зовнішній простір, а з іншого — забезпечити повну безпеку, тому що таку конструкцію зловмисник не зможе відкрити ніколи, а склопакети підібрані таким чином, що їх неможливо розбити.

І ще один отвір — шириною 6м і висотою 2.2м також засклений підйомно-розсувною конструкцією VEKASLIDE 82. Яке рішення було застосовано при такій великій ширині, і як працює така конструкція — дивіться в нашому відео.


Слідкуйте за нами в зручному для Вас форматі!

Facebook: https://www.facebook.com/VEKAUkraine
YouTube: https://www.youtube.com/user/OknaVEKAUkraine
Instagram: https://www.instagram.com/vekaukraine/
Telegram: https://t.me/vekaukraine