Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Офіційне повідомлення "ВЕКА Україна"

17 березня 2020

logo_new_VEKA-ukr3_web.jpgШановні партнери!

Всесвітня Організація Охорони здоров'я охарактеризувала поточну ситуацію з коронавірусної інфекції в усьому світі як пандемію. На даний час Кабінетом Міністрів України вже приймається максимум заходів, щоб не допустити поширення коронавіруса: скасовані масові заходи, закриті заклади громадського харчування і ТРЦ, прийняті безпрецедентні заходи щодо обмеження пасажирських перевезень.

Сьогодні Верховна Рада України прийняла за основу і в цілому законопроект №3219 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, які спрямовані на запобігання виникненню та поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)".

Найголовнішим в ситуації, що склалася, є необхідність захисту людей в умовах карантину. Тому керівництво ТОВ "ВЕКА Україна", зі схвалення Правління концерну, робить попереджувальні заходи, метою яких є захист здоров'я співробітників компанії. З цього моменту ми обмежуємо відрядження і переміщення всіх співробітників компанії. Ми також скасовуємо проведення семінарів, екскурсій та інших групових заходів на території заводу ТОВ "ВЕКА Україна".

Щоб діяльність компанії не страждала від того, що вводяться обмежувальні заходи, ми визначаємо пріоритетним способом ділової комунікації всі засоби віддаленого зв'язку (телефонний зв'язок, інтернет-канали та сервіси). Ніяких інших обмежень в роботі нашого підприємства на сьогоднішній момент немає.

Звертаємо Вашу увагу, що всі обмеження, що вводяться на пересування транспорту, стосуються пасажирських перевезень, і не стосуються переміщення вантажів. Ми здійснюємо прийом, обробку заявок та відвантаження матеріалів в звичайному режимі.

При цьому наразі, ми, як і всі учасники міжнародних перевезень, стикаємося з проблемою простою машин у пробках, що утворилися на міжнародних пунктах переходу. На сьогодні це не вплинуло на терміни доставки матеріалів. Ми ретельно відстежуємо ситуацію і будемо негайно Вас інформувати в разі збільшення терміну поставки нестандартних матеріалів.

Просимо Вас з розумінням поставитися до даної інформації і враховувати її в роботі.

Бажаємо здоров'я Вам і Вашим близьким!

З повагою,

Керівництво ТОВ "ВЕКА Україна"