Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Нестандартні розміри та трендові кольори для комерційного скління від ТМ «ВікноПлюс»

08 лютого 2022

Нестандартні розміри та трендові кольори для комерційного скління від ТМ «ВікноПлюс»Міфи про те, що якісними металопластиковими конструкціями можна склити лише будинки чи квартири, з успіхом зруйнував офіційний партнер VEKA Україна – ТМ «ВікноПлюс». Компанія представила комерційний об'єкт, засклений металопластиковими вікнами та дверима із п'ятикамерної профільної системи VEKA Softline, яка здатна забезпечити гідний рівень комфорту, безпеки та енергоефективності будь-якому приміщенню.

У цьому проекті були використані конструкції, виконані в трендовому кольорі антрацит палітри VEKA, а встановлені тоновані склопакети виявилися не просто дизайнерським рішенням, а дуже практичною річчю в даній будівлі.

Особливістю цього об'єкта, окрім якісно виконаного скління, є чудове поєднання нестандартних габаритних розмірів конструкцій, трендового кольору, а також тонованого скла, яке чудово підкреслило та зробило завершеним загальний вигляд будівлі.

Варто додати, що цьому об'єкту вже третій рік, і за цей час жодних скарг та рекламацій щодо нього партнери VEKA не отримали.

Заскленням об'єкту займалися дилер ТМ «ВікноПлюс» – фірмовий салон у м. Чернівці, вул. Фастівська, 30А.

Телефони: +38 (095) 218 33 48; +38 (096) 113-07-11

Сайт: https://www.viknoplus.ua/

E-mail: o.lunga@viknoplus.ua

Пропонуємо подивитися відеоогляд цього прекрасного нестандартного об'єкта:


Слідкуйте за нами в зручному для Вас форматі!

Facebook: https://www.facebook.com/VEKAUkraine
YouTube: https://www.youtube.com/user/OknaVEKAUkraine
Instagram: https://www.instagram.com/vekaukraine/
Telegram: https://t.me/vekaukraine