Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

На базі ТМ «ВікноПлюс» пройшов семінар на тему: «Монтаж нестандартних конструкцій»

02 липня 2021

На базі ТМ «ВікноПлюс» пройшов семінар на тему: «Монтаж нестандартних конструкцій»15-16 червня в Кам'янець-Подільському для партнерів та дилерів ТМ «ВікноПлюс» був проведений семінар на тему: «Монтаж нестандартних конструкцій: похило- та підйомно-розсувних систем. Часті помилки при монтажі», який провів технічний представник VEKA Україна Юрій Буткалюк.

Не секрет, що якою б якісною не була світлопрозора конструкція, всі її переваги може звести нанівець неякісний монтаж. Навіть незначний відступ від норм, прописаних в ДСТУ, може привести до значних втрат тепла в приміщенні, утворення конденсату на вікнах і плісняви на схилах. Саме тому VEKA завжди приділяла велику увагу професійній підготовці монтажників.

Перед початком теоретичного блоку семінару було проведено експрес-опитування слухачів, для визначення рівня технічної підготовки монтажників. Під час зустрічі детально розбиралося облаштування вузлів примикання кутових з'єднувачів до відпливів та навісів (козирків) на балконах і лоджіях, а також з'єднання та кріплення статичних з'єднувачів і місць їх примикання. Для закріплення пройденої теми був проведений повторний «іспит». Результат перевірки показав високий ступінь підготовки монтажників як компанії-партнера ТМ «ВікноПлюс», так і монтажників компаній-дилерів.

На базі ТМ «ВікноПлюс» пройшов семінар на тему: «Монтаж нестандартних конструкцій»

Під час перерви були проведені випробування зварного кутового з'єднання «прихований шов» від компанії ТМ «ВікноПлюс». Для цього на зразок зі звареним швом чинився тиск понад 2700 N, що перевищило норму і на практиці довело унікальну міцність такої конструкції.

Для закріплення теоретичної частини в другій день навчань проводилися практичні заняття з монтажу згідно з ДСТУ. Монтувалися вікна і складні конструкції на об'єкті – в котеджі в Чернівцях. Тут монтажникам довелося застосувати на практиці весь досвід і отримані знання.

На базі ТМ «ВікноПлюс» пройшов семінар на тему: «Монтаж нестандартних конструкцій»

Формат такого навчання, в якому теоретична частина підкріплюється практичною, показав найбільшу ефективність, і надалі подібні семінари будуть проводитися для монтажних бригад компаній-партнерів VEKA Україна і їх дилерів.

Слідкуйте за нами в зручному для Вас форматі!

Facebook: https://www.facebook.com/VEKAUkraine
YouTube: https://www.youtube.com/user/OknaVEKAUkraine
Instagram: https://www.instagram.com/vekaukraine/
Telegram: https://t.me/vekaukraine