Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Компанія "Канталь" презентувала нову продуктову лінійку

29 травня 2019

Компанія "Канталь" презентувала нову продуктову лінійкуОфіційний партнер VEKA провів на заводі VEKA Україна дилерську конференцію, на якій представив нову лінійку своєї продукції.

24 травня на базі навчального центру, розташованого на заводі VEKA Україна, відбулася дилерська конференція компанії "Канталь", офіційного партнера VEKA. Захід зібрав 50 осіб, які з'їхалися з різних регіонів України.

Основною метою конференції стала презентація нової продуктової лінійки, розробленої на базі найпопулярніших систем VEKA: Softline 70 та Softline 82. Особливістю всіх представлених експонатів стала ексклюзивна технологія компанії "Канталь" — вклеювання склопакетів.

На окрему увагу заслуговує продукт "Вхідні двері з заповненням", який розроблений із застосуванням спеціальної дверної стулки системи Softline 82. Його особливість полягає в технологічності та енергоефективності; при цьому готовий продукт має чудові протизламні характеристики та може бути виконаний в індивідуальному дизайні та кольорі.

Компанія "Канталь" презентувала нову продуктову лінійку

Також під час конференції компанія "Канталь" представила рішення на базі профільної системи Softline 82 для пасивних і енергоефективних будинків: вікно з високим коефіцієнтом опору теплопередачі. Застосування спеціального високотехнологічного армуючого профілю з термомостом дозволяє досягти максимально можливих показників по опору теплопередачі.

Компанія "Канталь" презентувала нову продуктову лінійку

Крім того, під час заходу відбулося випробування вікна, виготовленого компанією "Канталь" з профілю Softline 82 з уклеєним склопакетом. Конструкція була виконана в максимально допустимому розмірі 2400х1150 см. Вікно тестувалося на спеціальному стенді, де було піддано вітрових навантажень, перевірці на повітро/ - і вологопроникність. У підсумку, дане рішення успішно витримало вітрове навантаження 600 Па, а також показало повну герметичність і вологонепроникність.

Компанія "Канталь" презентувала нову продуктову лінійку