Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Компанія "Інтергарант": нові підходи до продажів разом з VEKA Professional

29 серпня 2019

Компанія "Інтергарант": нові підходи до продажів разом з VEKA ProfessionalУ першій половині серпня компанією "Інтергарант" був проведений тренінг для ведучих фахівців відділу продажів. 

Партнером цього заходу виступила компанія VEKA Україна за участю Оксани Царалунга - провідного бізнес-тренера навчального центру VEKA Professional.

На даному заході були розглянуті питання ефективної взаємодії з клієнтами в процесі продажу. 

Зокрема, застосування найсучасніших інструментів для наочної презентації продукції, її технічних характеристик, і головне, переваг.

Так, на зустрічі обговорювалися наступні теми: "Нові інструменти в продажах", "Сучасні технології продажів", "Сучасні формати роботи з клієнтами".

Компанія "Інтергарант": нові підходи до продажів разом з VEKA Professional

Компанія VEKA є не тільки провідним виробником ПВХ-профілю, вона також розробляє новітні інструменти, в тому числі мобільні додатки, які дозволяють стати ближче до клієнта. Зокрема, компанія VEKA в цьому сезоні представила революційний інструмент для взаємодії з кінцевим споживачем: AR * - додаток "VEKA Конфігуратор AR"; а також оновила додаток "Замірник вікон". Нові інструменти дають унікальну можливість продемонструвати клієнту, як пропоноване рішення буде виглядати не на папері / екрані, а в реальному інтер'єрі приміщення, і максимально оперативно провести необхідні розрахунки.

Компания "Інтергарант": новые подходы к продажам вместе с VEKA Professional