Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Комерційний директор VEKA Україна Андрій Таранушич про фактор освітленості в інтерв'ю для OKNA.ua

21 листопада 2019

Комерційний директор VEKA Україна Андрій Таранушич про фактор освітленості в інтерв'ю для OKNA.uaСпоживчі властивості світлопрозорих конструкцій останнім часом зазнали ряд істотних змін. І це стосується не тільки основних характеристик: енергоефективність, зламостійкість та шумоізоляція, — вікна та двері з металопластику стали більш функціональними і дозволили збільшити площу освітлення приміщення завдяки своїм конструктивним особливостям.

Років десять тому скління в підлогу і, тим паче, панорамне скління з розсувними конструкціями, було практично в дивину. Навіть заміські будинки не відрізнялися особливою привабливістю що до широкоформатного скління, не кажучи вже про міський сектор.

Сьогодні тема освітлення настільки актуальна, що знаходить відображення, як у проектах багатоквартирних будинків, так і в приватному житловому будівництві, де відкриває для архітекторів і дизайнерів буквально безмежні можливості. Так, наприклад, панорамні двері VEKASLIDE, які зробили запаморочливий ривок на ринку СПК п'ять років тому, надійно прописалися в списку споживчих переваг. Саме завдяки цій конструкції з'явилася можливість зовнішньої освітленості максимально проникнути всередину приміщення і візуально з'єднати обидва простори. І одна з останніх розробок компанії VEKA — система ARTLINE, в якій стулка прихована за рамою, завдяки чому скління виглядає як цілісна скляна конструкція і відповідно пропускає більше світла всередину.

Про тенденції сучасного скління — в інтерв'ю комерційного директора VEKA Україна Андрія Таранушич для порталу OKNA.ua:


Слідкуйте за нами в зручному для Вас форматі!

Facebook:  https://www.facebook.com/VEKAUkraine

YouTube:  https://www.youtube.com/user/OknaVEKAUkraine

Instagram: https://www.instagram.com/vekaukraine/

Telegram: https://t.me/vekaukraine