Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Канал СТБ та ТМ "ВікноПлюс" про життєво важливі заходи дитячої безпеки

29 липня 2019

Канал СТБ та ТМ "ВікноПлюс" про життєво важливі заходи дитячої безпеки У програмі "Вікна Новини" вийшов сюжет, присвячений темі дитячої безпеки і тому, як пластикові вікна можуть вберегти від біди. Експертом виступила Юлія Осадча, керівник дилерської мережі салонів від ТМ "ВікноПлюс" в Одесі.

Минулого тижня Одесу сколихнула страшна новина: з вікна випала дитина. Причиною трагедії стало те, що москітна сітка, яку в ролі опори використав малюк, не витримала. У літній період, коли багато хто намагається врятуватися від спеки, залишаючи вікна відчиненими навстіж, тема дитячої безпеки та попередження подібних страшних випадків стає особливо актуальною. Тому телеканал СТБ, готуючи сюжет для програми "Вікна Новини", запросив прокоментувати всі можливі способи вберегти дитину від випадіння з вікна Юлію Осадчу, представницю офіційного партнера VEKA, ТМ "ВікноПлюс" в Одесі.

Нагадуємо, що у портфоліо рішень партнерів компанії VEKA передбачена така пропозиція для всіх батьків, як "Вікно для дитячої". Ця конструкція обладнана дитячим замком, який може бути як вбудованим, так і розташованим на віконній ручці. Його завдання: зробити неможливим випадкове відкриття вікна дитиною без участі батьків. Використання скла "триплекс", яке не розсиплеться на дрібні уламки, а залишиться "вклеєним" на спеціальному покритті, вбереже від ран, якщо вікно раптом розіб’ється. Також у компаній-партнерів VEKA можна підібрати різноманітні варіанти блокаторів на вікна, що можуть як заблокувати функцію відкривання, лишивши тільки відкидання, так і дозволити привідкрити вікно рівно на ту відстань, яку встановлено блокатором. І пам’ятайте: москітна сітка, навіть посилена (так звана "Антикішка"), не розрахована на вагу дитини і не здатна вберегти її від випадіння.