Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Інноваційні системи VEKAMOTION та VEKAMOTION MAX отримали нагороду престижної премії Plus X Award

09 грудня 2020

Інноваційні системи VEKAMOTION та VEKAMOTION MAX отримали нагороду престижної премії Plus X AwardПрем'єра 2020 року від VEKA — підйомно-розсувна система VEKAMOTION — відзначена нагородою престижної премії Plus X Award, тим самим підтвердивши високу якість і унікальний дизайн нового продукту від VEKA.

Plus X Award — авторитетна світова нагорода за інновації в галузі технологій, спорту і способу життя. Нею нагороджуються бренди за передову якість та інновації у своїй продукції.

Експертне журі, що складається з представників різних галузей, приймає рішення про присудження нагороди за: інновації, дизайн, високу якість, простоту використання, функціональність, ергономіку та екологію.

Такий підхід Plus X Award є унікальним. На відміну від багатьох інших нагород, які зазвичай є нагородами суто за дизайн, підхід Plus X Award з сімома знаками якості набагато більш диференційований. Таким чином, знаки якості Plus X Award встановлюють стандарт для кращих продуктів і є безпомилковим знаком якості бренду.

Інноваційна розробка VEKA — підйомно-розсувні двері VEKAMOTION — отримала знак якості в конкурсній програмі 2020/2021 років в категоріях «Висока якість» і «Дизайн». Цим незалежне журі відзначило дві унікальні характеристики нової металопластикової системи.

Інноваційні системи VEKAMOTION та VEKAMOTION MAX отримали нагороду престижної премії Plus X Award

Модель, яка розвиває основні якості свого знаменитого попередника, системи VEKASLIDE, звертає на себе увагу ретельною продуманістю всіх акцентів і широкими можливостями в галузі техніки та дизайну. При розробці VEKAMOTION особливу увагу було приділено проектуванню нової системи, щоб зробити її зручною для переробки та складання. Тому багато продуманих та інноваційних деталей конструкції точно відповідають потребам переробників. Водночас враховується прагнення до більш великоформатних елементів із великою площею скління.

Інноваційні системи VEKAMOTION та VEKAMOTION MAX отримали нагороду престижної премії Plus X Award

З метою зниження витрат на зберігання і підвищення ефективності виробництва увагу було приділено зниженню складності. Рама шириною 62 мм від VEKAMOTION, наприклад, має дві окремі сталеві камери для сталевої арматури 60x40 мм, які також використовуються в віконних системах SOFTLINE та SOFTLINE 82 від VEKA. З новим порогом із ПВХ з двома окремими камерами армування достатньо всього двох різних профілів захисту ступенів, щоб створити стандартне або безбар'єрне рішення з одним порогом.

Інноваційні системи VEKAMOTION та VEKAMOTION MAX отримали нагороду престижної премії Plus X Award

VEKAMOTION також відповідає найвищим вимогам щодо теплоізоляції. Завдяки будівельній глибині 82 мм нова підйомно-розсувна дверна система забезпечує відмінні ізоляційні властивості та дозволяє легко розмістити потрійне ізоляційне скло товщиною до 54 мм. Використання інноваційних двокомпонентних ущільнюючих елементів і ущільнень великого обсягу дозволяє досягти герметичності рівня 9А. Нова розробка також може легко задовольнити підвищені вимоги з точки зору гідроізоляції будівель і рівня безпеки.

Інноваційні системи VEKAMOTION та VEKAMOTION MAX отримали нагороду престижної премії Plus X Award

Також вирішальну роль у розробці VEKAMOTION зіграв дизайнерський аспект, метою якого було підвищити привабливість продукту для основної цільової групи архітекторів і власників будинків. Щоб слідувати сучасним тенденціям щодо використання великих елементів з мінімальною часткою рам, нові підйомно-розсувні двері можуть бути зменшені до 20%. Це робить можливим скління значно більшого розміру і забезпечує максимальне потрапляння світла. Це досягається, в тому числі шляхом використання нових кареток менших розмірів. Вони дозволяють зменшити висоту стулки до 86 мм, а середню частину до 92 мм. Ще одна перевага: завдяки меншим монтажним пазам посилення профілю може бути зроблена спеціальна посадка, що ще більше збільшує несучу здатність елемента.

Інноваційні системи VEKAMOTION та VEKAMOTION MAX отримали нагороду престижної премії Plus X Award

Дизайнерський варіант зі збільшеною площею скління — VEKAMOTION MAХ. У новому варіанті конструкції VEKAMOTION профілі рами нерухомого елемента знову значно зменшені, що дозволяє використовувати склопакети ще більших розмірів, завдяки чому в приміщення потрапляє ще більше світла. За допомогою всього трьох додаткових профілів інноваційна конструкція базового варіанту може бути розширена до конструктивного варіанту VEKAMOTION MAX.

Новий поріг також можна використовувати з елементами VEKAMOTION MAX. Будь то максимальна скляна поверхня, тонкі профілі рами, безбар'єрні пороги або високоякісний і індивідуальний колірний дизайн з плівкою VEKA SPECTRAL або прикріпленими алюмінієвими передніми панелями — всі ці характеристики продукту VEKAMOTION та VEKAMOTION MAX в точності відповідають сучасним вимогам споживачів і архітекторів. Журі конкурсу Plus X Awards також відзначило ці особливості продукту та нагородило нову підйомно-розсувну дверну систему знаком якості в категорії «Дизайн».

Слідкуйте за нами в зручному для Вас форматі!

Facebook: https://www.facebook.com/VEKAUkraine
YouTube: https://www.youtube.com/user/OknaVEKAUkraine
Instagram: https://www.instagram.com/vekaukraine/
Telegram: https://t.me/vekaukraine