Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Goodwin: в новий рік з новим сайтом

19 грудня 2019

Goodwin: в новий рік з новим сайтомКомпанія Goodwin, партнер VEKA Україна, запустила оновлену версію сайту компанії з новим дизайном і розширеною функціональністю. Тепер будь-який відвідувач сайту, будь то потенційний клієнт, партнер, дизайнер або забудовник знайде необхідну безпосередньо йому інформацію.

Представлена ​​на сайті інформація в першу чергу орієнтована на покупців, на кінцевого споживача. Банери на головній сторінці дозволяють швидше зорієнтуватися за основними напрямками та акціями компанії. Для тих, хто вагається з вибором необхідних конструкцій, є розділ "Готові рішення". Завдяки якому підбір вікон або дверей для різних приміщень спрощується в рази. Ну, а якщо у замовника є індивідуальні переваги, на допомогу прийде ще одна функція "Допомога при виборі". Тут же для зручності представлена ​​карта з розміщенням всіх точок продажів, в яких можна зробити замовлення.

Не залишені без уваги і партнери. Крім вичерпної інформації про Goodwin, її можливості та переваги, можна, при необхідності, залишити заявку на отримання статусу партнера, а для власників такого — скористатися перевагами, що дає партнерський "Кабінет".

Goodwin: в новий рік з новим сайтом

Goodwin вже досить давно і плідно працює, як із забудовниками капітального будівництва, так і з дизайнерами та архітекторами, орієнтованими на приватне житлове будівництво. Для кожної з цих категорій представлені приклади робіт компанії і необхідна документація, а також блок навчальних матеріалів із застосуванням BIM технології, що дозволяє полегшити завдання з проектування будівель.

Goodwin: в новий рік з новим сайтом

Оновлений сайт, безумовно, став не тільки сучасним, а більш інформативним і функціональним, що враховує інтереси будь-якого користувача веб-ресурсу.

Слідкуйте за нами в зручному для Вас форматі!

Facebook:  https://www.facebook.com/VEKAUkraine

YouTube:  https://www.youtube.com/user/OknaVEKAUkraine

Instagram: https://www.instagram.com/vekaukraine/

VIBER: https://chats.viber.com/veka/uk

Telegram: https://t.me/vekaukraine