Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Active House Days in Ukraine 2019: знання – це світло!

19 липня 2019

Active House Days in Ukraine 2019: знання – це світло!13-14 липня у Львові відбулася подія Active House Days in Ukraine 2019, присвячена сучасній архітектурі та, в першу чергу, тематиці активних будинків і розвитку цього тренду в Україні та світі. У Центрі Митрополита Андрія Шептицького, архітектурні особливості якого заслуговують окремої розмови, зібралися люди, яких, окрім жаги професіоналізму, об’єднує небайдужість до сучасних тенденцій у будівництві та дизайні – і, що також важливо, хвилюють питання розумного та доречного їх втілення у наших реаліях.

Компанія "ВЕКА Україна", виробник профільних систем класу А для створення металопластикових вікон, не тільки підтримала захід як генеральний партнер, але й надала присутнім можливість впевнитися в тому, що сучасні вікна можуть і гармонійно вписатися до концепції активного будинку, і дати нове життя пам'яткам архітектури. 

Active House Days in Ukraine 2019: знання – це світло!

Представник VEKA, Дмитро Фірсов, у своїй доповіді "Архітектура – це світло!" торкнувся аспектів впливу природного світла, що потрапляє до наших приміщень крізь вікна, на здоров’я та самопочуття людей; а також, на прикладі існуючих рішень VEKA, показав, як, використовуючи такий сучасний матеріал як пластик, можна уникнути дисонансів та спотворень фасадів в історичних будівлях. Пересвідчитися у правоті стосовно можливостей профільних систем VEKA всі бажаючі могли як до, так і після виступу Дмитра Фірсова: у лекторії, де звучали доповіді спікерів Active House Days in Ukraine 2019, компанією "ВікноПлюс", офіційним партнером "ВЕКА Україна", було встановлено зразки віконної та дверної конструкцій з профілю VEKA – в якості ілюстрації ефективного рішення для того, щоб у приміщення потрапляла максимальна кількість природного світла, що можливе завдяки новій системі Artline.

Active House Days in Ukraine 2019: знання – це світло!

За два дні перед слухачами Active House Days in Ukraine 2019 виступили спікери з різних країн: кожен зі своїм досвідом, поглядами та реальними кейсами. На сцену також виходили молоді випускники Active House Academy, щоб захистити проекти активних будинків, які здатні сколихнути та поставити з ніг на голову вже усталені уявлення про сучасну архітектуру. Звучали численні питання, спалахували палкі дискусії, народжувалися сміливі ідеї та обговорювалися можливості. 

Active House Days in Ukraine 2019: знання – це світло!

"Пазл", що складеться у голові кожного з учасників заходу на основі отриманої інформації, буде унікальним – і тим цікавіше, до яких результатів пізніше призведе застосування цих знань. Зрозуміло одне: тема активних будинків та сучасної архітектури у нашій країні лише набирає обертів і до наступної конференції Active House Days in Ukraine варто починати готуватися вже зараз.

Active House Days in Ukraine 2019: знання – це світло!

"ВЕКА Україна" щиро вдячна організаторам Active House Days in Ukraine за цікавий та корисний для галузі захід. Також висловлюємо подяку компанії "Вікна-Стар", дилерові компанії "ВікноПлюс" – офіційного партнера "ВЕКА Україна" за створення експонату з профілю VEKA Artline. І дякуємо всім, хто виявив цікавість до Active House Days in Ukraine, за небайдужість до теми та спрагу до знань. До зустрічі на наступному Active House Days in Ukraine!