Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Active House Days in Ukraine 2019: реєстрація триває!

11 липня 2019

Active House Days in Ukraine 2019: реєстрація триває! Все менше часу лишається до дати події №1 для архітекторів та дизайнерів, інженерів та будівельників, приватних та великих забудовників – Active House Days in Ukraine 2019. Цього року захід відбудеться 13-14 липня у Львові, за підтримки Генерального партнера – компанії "ВЕКА Україна".

За численними проханнями реєстрацію на Active House Days in Ukraine 2019 було продовжено до 12 липня включно. Ажіотаж довкола події цілком зрозумілий: за два дні заходу на всіх його учасників чекає насичена програма, наповнена не лише теорією, але й практичними порадами з огляду на багаторічний український та міжнародний досвід доповідачів. Різноманітна і не без гумору тематика доповідей дозволить пересвідчитися в тому, що енергоефективність – це саме те, з чим насправді стикається кожен з нас у повсякденному житті. І необхідність застосування знань та вмінь у цій сфері стає все актуальнішою із кожним днем.

Взяти хоча б такий невід'ємний елемент будь-якого будинку, як вікна. Створені з ПВХ-профілю, вони органічно вписуються до симбіозу сучасної архітектури та новітніх технологій. В активних будівлях металопластиковим вікнам відведено особливу роль: не лише брати участь у збереженні тепла та підтримці комфортної атмосфери у приміщенні, але й прикрашати його. Проте ті ж функції сучасні металопластикові вікна можуть гідно реалізувати і в будівлях, що підпадають під визначення "об'єкт архітектурної спадщини". Щоправда, це питання з кожним днем все частіше стає об'єктом палких дискусій.

Як уникнути створення архітектурних непорозумінь, не зіпсувати історичну будівлю пластиковим заскленням, і чому металопластикові вікна у пам'ятках архітектури – це, насправді, добре – розповість у своїй доповіді "Архітектура – це світло! Природнє світло" керівник відділу прикладної техніки та керівник відділу інжинірингу "ВЕКА Україна" Дмитро Фірсов.

Щоб не пропустити подію, тисніть "Піду" на сторінці заходу https://www.facebook.com/events/331040154226581/ та діліться ним із друзями й колегами. Важливо: кількість місць на Active House Days in Ukraine 2019 обмежена! Поспішайте зареєструватися до 12 липня включно за лінком: http://activehousedays.in.ua і до зустрічі у Львові!