Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

50-річний ювілей VEKA AG, який не залишив байдужим нікого

11 червня 2019

50-річний ювілей VEKA AG, який не залишив байдужим нікогоУ Німеччині якісно не тільки працюють, а й відпочивають. І масштабам, з яким німці підходять до організації свят, можна лише позаздрити.

VEKA AG завжди славилася неперевершеною якістю продукції та серйозним ставленням до роботи. А ще наша материнська компанія добре знається на масштабній організації урочистостей, які згодом ще не раз згадують не лише партнери та співробітники, але й, мабуть, увесь Північний Рейн-Вестфалія. Так, кілька днів тому VEKA зібрала друзів, ділових партнерів та, звісно ж, співробітників на святкування свого 50-річчя.

Під час Дня інновацій клієнти та ділові партнери ознайомилися із численними новими розробками VEKA. Ввечері ювілейний гала-концерт потішив міжнародних гостей фантастичними сценічними виступами та веселощами без турбот.

50-річний ювілей VEKA AG, який не залишив байдужим нікого

Окремий день VEKA присвятила своїм співробітникам. VEKA завжди високо ставила родину та сімейність, і для нашої материнської компанії, як і для нас, надзвичайно важливо підтримувати родинні цінності. На вечір «для найближчих» було запрошено співробітників заводу разом зі своїми родинами – це наша давня славна традиція. 

50-річний ювілей VEKA AG, який не залишив байдужим нікого

Для VEKA кожен співробітник – член родини, який, на наше глибоке переконання, повинен отримувати від компанії не лише зарплатню, але й усіляку необхідну йому духовну та моральну підтримку. Так, це місце, що об’єднало багато людей, з якими приємно не лише працювати, а й поділяти щасливі моменти. Мабуть, саме тому більшість співробітників працює в компанії десятиріччями, а то й протягом усього життя. Це має дуже велике значення й цінність для VEKA – і для нас, дочірньої компанії VEKA Україна.

50-річний ювілей VEKA AG, який не залишив байдужим нікого

На другий день святкування 1800 наших колег підняли келихи за успішне майбутнє та святкували допізна. Таким чином, VEKA щиро вдячна кожному членові великої VEKAвої родини за той внесок, який ми разом щодня вносимо до нашої затребуваної роботи, і за чудову корпоративну культуру.