Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

VEKA: знак підтвердженої якості

31 жовтня 2018

 VEKA: знак підтвердженої якостіЯкість для VEKA - це не рекламний слоган і не декларація. Якість VEKA - це повне і неухильне дотримання всіх вимог, що пред'являються самими вимогливими німецькими стандартами, завжди і всюди. У цьому вже мали змогу переконатися тисячі споживачів, які зробили свій вибір на користь висококласних вікон з профілю VEKA. А тим, кому ще доведеться прийняти рішення, відтепер буде набагато простіше не розгубитися серед великої кількості інформації.

 Що шукати:

Знак якості VEKA.

Якщо цей знак присутній на рекламних матеріалах фірмового салону, де ви плануєте замовити вікна з профілю VEKA, ви можете бути впевнені на 100% у якості кінцевого продукту.

Що означає інформація на Знаку:

1. 100% якості.

100% якість VEKA - це єдині стандарти і єдині механізми перевірки відповідності цим стандартам, яких VEKA неухильно дотримується у всьому світі.

 VEKA: знак підтвердженої якості

2. Профіль класу А. DIN EN 12 608

• DIN EN 12 608 - це європейські стандарти, що діють стосовно ПВХ-профілів. Вони формувалися протягом більш ніж 60 років історії існування і розвитку пластикових вікон. У вимогах DIN EN 12 608 враховані всі, навіть найнезначніші, на перший погляд, деталі та нюанси, які впливають на якість кінцевого продукту - готового віконного блоку.

• Клас А - це найвищий клас даного стандарту. Вікна, виготовлені з профілів класу А, відрізняються високою формостікістю, геометричною стабільністю, стійкістю щодо різних навантажень і впливів і більш тривалим терміном служби. Простіше кажучи, тільки з таких профілів можна зробити вікна і двері, які будуть надійно працювати багато десятиліть, радуючи вас своїм чудовим зовнішнім виглядом і зручністю використання.

3. Тільки VEKA

ТІЛЬКИ VEKA ЗАВЖДИ продає свій профіль найкращим перевіреним компаніям, які виробляють продукт екстра-класу.

ТІЛЬКИ VEKA - це ЗАВЖДИ Клас А. В будь-якій країні, в будь-якому кліматі, для будь-якої компанії, в будь-якій ситуації.

ТІЛЬКИ VEKA - це ЗАВЖДИ 100% якості профілю: щоб ваші вікна дарували вам радість.

VEKA: знак підтвердженої якості

Незаперечні переваги вікон з профілю VEKA класу А:

  • Великий розмір і нестандартний формат: таке завдання під силу лише профілям вищої якості; рішення слабкіше з нею просто не впораються;

  • Вікно служить довше: 50 років;

  • Вікно працює ідеально: стулки - не провисають, всі режими відкривання, відкидання і закривання - функціонують нормально;

  • Вікно - на сторожі спокою: можливе виготовлення протизломних конструкцій, а також вікон, що володіють підвищеною безпекою;

  • Не страшні ні дощ, ні вітер: вікно стійко до вітрової та зливового навантаження. А також можна назавжди забути про протяги, продування і промерзання.

 VEKA: знак підтвердженої якості

Отже, якщо ви звикли оточувати себе виключно якісними речами, і вікна входять до цього переліку, шукайте Знак якості VEKA у сертифікованих партнерів VEKA - і насолоджуйтеся затишком у своєму будинку з комфортними вікнами з висококласного профілю.

Ще статті про пластиковi вiкна