Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

FENSTERBAU FRONTALE 2024. VEKA та партнери: сильна команда

3 квітня 2024

На виставці FENSTERBAU FRONTALE 2024 компанія VEKA сконцентровано продемонструвала свою силу в інноваціях. На виставковому стенді площею понад 1 000 м², оснащеному найсучаснішими презентаційними технологіями, було представлено повний асортимент профільних систем компанії з різних світів продукції, в тому числі багато оригінальних експонатів.

IMG_1035.jpg

Разом із презентацією продукції, в експозиції VEKA на виставці відігравали центральну роль дві додаткові теми. Одна з них ― це велике значення, яке Група надає партнерству, що відображено в девізі виставки: "VEKA та партнери: сильна команда". Інша ― це висока цінність сталого розвитку, яка виражається у філософії компанії: бути "дружніми до майбутнього" у всіх своїх діях.

Трендова тема: розсувні технології

Велика виставкова площа стенду була присвячена важливому сегменту ринку ― розсувним продуктам. Відвідувачі могли побачити нову систему VEKAMOVE. Розсувна система привертала увагу як переконлива альтернатива простим паралельно-зсувним і поворотно-відкидним елементам завдяки своїй простоті в експлуатації та більшій частці скла. Три варіанти високоякісної підйомно-зсувної системи VEKAMOTION 82 можна також було випробувати в дії. Навіть базова версія цієї системи приваблює великою часткою скла та мінімізованою видимою поверхнею стулки. Ці аспекти ще більше підкреслюються в дизайнерських версіях VEKAMOTION 82 MAX. Вишуканий дизайн системи вже був відзначений такими відомими дизайнерськими нагородами, як Plus X (за VEKAMOTION 82) та Red Dot Award (за VEKAMOTION 82 MAX). Крім того, VEKA презентує нові двері для французького ринку, а також інші продуктові рішення, орієнтовані на специфічні вимоги міжнародних ринків.

Новинка у профільних системах

Нещодавно розроблена інноваційна профільна система VEKA Pure 82 з мінімалістичною естетикою та дуже високою енергоефективністю.

IMG_1125.jpg 

IMG_1066.jpg

Нова концепція порогу

Завдяки новій концепції міжсистемного порогу VEKA додатково демонструє варіативне і перспективне рішення порогу для своїх систем з монтажною глибиною 76 і 82 мм. Це дозволяє без особливих зусиль реалізувати нульові безбар'єрні та 20-міліметрові пороги, які є дуже енергоефективними та відповідають усім вимогам надійної гідроізоляції будівельних конструкцій.

IMG_1132.jpg

Симбіоз ПВХ та алюмінію

У ряді експонатів відвідувачі також могли ознайомитися з системою VEKA AluConnect. Принцип конструкції системи поєднує в собі переваги двох матеріалів: алюмінієві поверхневі профілі попередньо встановлені на інноваційну серцевину з ПВХ. Як і у випадку з іншими вікнами з ПВХ, кутові з'єднання формуються за допомогою зварювання, але без використання з'єднувачів або інших підсилюючих деталей. Це дозволяє виготовляти елементи з алюмінієвою поверхнею в промислових масштабах з такою ж ефективністю, як і звичайні вікна з ПВХ. На виставці VEKA також продемонструвала чотири різні версії нових дверних профілів для житлових приміщень, які тепер доповнюють систему AluConnect.

IMG_1060.jpg

Величезна різноманітність поверхонь

Своїми технологіями обробки поверхонь VEKA демонструє вражаюче розмаїття дизайнерських можливостей, які сьогодні пропонують вікна з ПВХ. Нова лінія декоративних плівок VEKA Fine Structure дуже схожа на алюмінієві вікна з порошковим покриттям на вигляд і на дотик. Перші відгуки виробників підтверджують впевненість VEKA в тому, що нова лінійка успішно позиціонуватиметься на ринку. Інші пропозиції включають ексклюзивні дизайнерські поверхні VEKA Spectral, а також декоративні плівки в більш ніж 60 варіантах і зовнішні алюмінієві панелі, доступні в повному колірному спектрі RAL. Практично всі поверхні та кольори VEKA будуть представлені на виставковому стенді як у вигляді експонатів, так і у вигляді кутових зразків.

IMG_1137.jpg

IMG_1138.jpg

Спрощений прихований монтаж з VEKAFAST


Нова система прихованого монтажу VEKAFAST є економічною та гнучкою і забезпечує простий та надійний монтаж вікон на рівні ізоляції будівлі. VEKAFAST пропонує виробникам вікон багато переваг, оскільки збірна обсадна рама поєднує в собі ефективну обробку зі швидким і надійним встановленням вікон. Збірна інсталяційна рама підходить практично для всіх сфер застосування, від збірних залізобетонних конструкцій і збірного домобудівництва до будівництва будівель, односімейних будинків і багатоквартирних будинків.

Розумні рішення для вікон та візуального захисту

VEKA продемонструвала свою комплексну програму в області візуального захисту. Ізоляційна коробка VEKAVARIANT EPS була розроблена у співпраці з партнерами Grupor і Lehr, щоб задовольнити найвищі вимоги в області звуко- і теплоізоляції. За допомогою цієї системи можна без зусиль реалізувати всі сучасні рішення для затінення, такі як рольставні, венеціанські жалюзі та захисні екрани на блискавці. Випробувана і перевірена технологія кріплення на кліпсах була запозичена з верхньої ролетної коробки VEKAVARIANT 2.0, яка також може похвалитися чудовими ізоляційними властивостями. VEKAVARIANT 2.0 доступна у варіантах висоти 175, 210 і 235 мм і підходить для всіх віконних систем VEKA, а також може комбінуватися з системами інших постачальників.

IMG_1071.jpg

Вікно і візуальний захист як єдине ціле особливо важливі, коли мова йде про теплоізоляцію влітку. На виставці VEKA представила не тільки будівельні компоненти, які підходять для цього, але й автоматизовані рішення, які можна інтегрувати в "розумний дім" для отримання цінних додаткових переваг, пов'язаних з вікнами. На стенді було продемонстровано, як рольставні та вікна можна перетворити на компоненти "розумного будинку" за допомогою демонстрації можливостей нового бренду TEXINO. Продукція TEXINO, яка бездоганно сумісна між собою, пропонує виробникам вікон просте і надійне введення в сферу "розумного будинку", а користувачам ― максимальний комфорт і оптимальний мікроклімат в приміщенні. Також вперше було запропоновано та продемонстровано трубчастий двигун, який ідеально інтегрований в систему.

IMG_1058.jpg

Дочірня компанія VEKA DBS (Digital Building Solutions) продемонструвала, як виробництво вікон стає все більш цифровим. Цифровий інструментарій DBS пропонує правильні рішення для ефективних, економічних і BIM-сумісних процесів по всьому ланцюжку створення вартості, від планування і виготовлення вікон до роздрібної торгівлі та монтажу. Наприклад, нещодавно DBS розробила нове інтерфейсне рішення, яке значно прискорює передачу даних з програмного забезпечення для планування WinDoPlan від VEKA до ERP-програмного забезпечення Klaes для компаній-виробників вікон.

IMG_1070.jpg

Сталий розвиток як мета компанії

Багато місця на виставковому стенді присвятили темі сталого розвитку, якій компанія VEKA приділяє особливу увагу. Наприклад, VEKA робить значний внесок у майже безперервну мережу переробки відходів у Німеччині через свою дочірню компанію VEKA Umwelttechnik, яка перетворює старі вікна з ПВХ, ролети та виробничі відходи на незмішаний ПВХ для використання у виробництві нових віконних профілів. На європейському рівні VEKA є рушійною силою торгової асоціації EPPA, яка представляє виробників віконних систем з ПВХ та супутніх будівельних матеріалів. Відповідно, європейські партнерські відносини з EPPA, VinylPlus та мережею вторинної переробки Rewindo були особливо висвітлені на виставковому стенді. За допомогою 3-D анімації відвідувачі виставки могли дізнатися про те, що VEKA вже робить і буде робити в майбутньому для того, щоб діяти екологічно раціонально і з думкою про майбутнє. Крім того, в Нюрнберзі представили поточну загальнонаціональну партнерську кампанію "Вікна можуть!". Метою спільного проєкту, в якому беруть участь всі партнери VEKA, є сприяння енергоефективній реконструкції, а отже, і захисту клімату за допомогою встановлення сучасних, високоізоляційних вікон з ПВХ.

"Ці нові розробки та послідовний партнерський підхід відкривають перед нашими партнерами набагато більше можливостей для успіху бізнесу", ― говорить комерційний директор VEKA Україна Алекс Вілл. ― "Ми були раді бачити багато наших партнерів і знайомих з України на нашому стенді на FENSTERBAU FRONTALE 2024".

Ще статті про профілі VEKA