ЯКЩО ВІКНА, ТО VEKA!

18 КВІТНЯ 2016

Вікна від ТМ "ВікноПлюс" в будинках майбутнього

Компанія "ВікноПлюс", парнери VEKA Ukraine, прийняла участь в конференції "Будинок майбутнього: енергоефективний, пасивний, автономний", яка пройшла в Кам'янець-Подільському.

У рамках заходу відбулися дискусійні панелі за напрямами: архітектурне проектування будинків; утеплюючі та оздоблювальні матеріали; комунікації в будинку. Будинки з нульовим споживанням енергії – це реальність для України, оскільки світові тенденції ефективного споживання енергії та використання відновлюваних джерел знайшли своє місце і на Україні. Конференція, організована Асоціацією енергоефективних міст за підтримки GIZ Україна, зібрала представників муніципалітетів, громадськості та інженерних компаній, що займаються цим напрямком на місцях. Були представлені різні інноваційні підходи до будівництва нових ефективних будинків та реновації будівель, які вже існують. Також автономні будинки, які не вимагають підключення до централізованих мереж електро-, тепло-, газо - і водопостачання, а вартість такого будинку буде аналогічна вартості будівництва звичайного будинку такої ж площі.

Вікна від ТМ "ВікноПлюс" в будинках майбутнього

Після офіційної частини конференції відбулася оглядова екскурсія на виробництво ТМ "ВікноПлюс". В якості екскурсовода виступив партнер і власник проекту "Віконний консалтинг" Олег Кесслер. Гості з цікавістю ознайомилися з усім процесом виробництва світлопрозорих конструкцій, які відповідають не тільки останнім сучасним вимогам естетики, а також безпеки та енергоефективності.

Дякуюємо за Вашу заявку

З Вами зв'яжуться для уточнення замовлення найближчим часом, протягом робочого дня.

Для партнерів

Забули пароль?    Реєстрація