Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Вікна від ТМ "ВікноПлюс" в будинках майбутнього

18 квітня 2016

Компанія "ВікноПлюс", парнери VEKA Ukraine, прийняла участь в конференції "Будинок майбутнього: енергоефективний, пасивний, автономний", яка пройшла в Кам'янець-Подільському.

У рамках заходу відбулися дискусійні панелі за напрямами: архітектурне проектування будинків; утеплюючі та оздоблювальні матеріали; комунікації в будинку. Будинки з нульовим споживанням енергії – це реальність для України, оскільки світові тенденції ефективного споживання енергії та використання відновлюваних джерел знайшли своє місце і на Україні. Конференція, організована Асоціацією енергоефективних міст за підтримки GIZ Україна, зібрала представників муніципалітетів, громадськості та інженерних компаній, що займаються цим напрямком на місцях. Були представлені різні інноваційні підходи до будівництва нових ефективних будинків та реновації будівель, які вже існують. Також автономні будинки, які не вимагають підключення до централізованих мереж електро-, тепло-, газо - і водопостачання, а вартість такого будинку буде аналогічна вартості будівництва звичайного будинку такої ж площі.

Вікна від ТМ "ВікноПлюс" в будинках майбутнього

Після офіційної частини конференції відбулася оглядова екскурсія на виробництво ТМ "ВікноПлюс". В якості екскурсовода виступив партнер і власник проекту "Віконний консалтинг" Олег Кесслер. Гості з цікавістю ознайомилися з усім процесом виробництва світлопрозорих конструкцій, які відповідають не тільки останнім сучасним вимогам естетики, а також безпеки та енергоефективності.