Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

ТМ “ВікноПлюс” провела ребрендінг салону у Львові

14 жовтня 2016

Фірмовий львівський салон ТМ "ВікноПлюс", партнера VEKA Україна, який розташований по вул.Трильовського, 23, повністю змінив виставкову експозицію, слідуючи останнім тенденціям і вимогам часу.

В салоні представлені всі види профільних систем, різноманіття і технологічність фурнітури, функціональність і дизайн металопластикових конструкцій. Продемонстрована система SOFTLINE 82 в нестандартному кольорі "сієна ноче", у оригінальному поє’днанні з фурнітурою під золото та "золотою" дистанційною рамкою в склопакеті.

Особливою родзинкою салону є французькі двері в кольорі "морений дуб" з оригінальним використанням клеєних шпросів цього ж кольору та фурнітурою під бронзу, також продемонстровані внутрішні "золоті" шпроси на профільній системі SWINGLINE в кольорі "золотий дуб" в поєднанні з коричневою теплою рамкою в склопакеті і вхідні двері з SOFTLINE 8 в кольорі "антрацит" у поєднанні з ручкою з нержавіючої сталі довжиною 1400 мм,теплими дистанційними рамками чорного кольору в склопакеті з використанням інкрустації.

"Проаналізувавши час після впровадження попередніх інновацій в салоні, ми дійшли до висновку: щоб залишатися лідерами у цій галузі потрібно слідувати останнім тенденціям та мати демонстраційні зразки у своєму салоні",  – зауважив керівник салону Роман Горбулько.