Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

ТМ "ВікноПлюс" виконала скління ЖК "Перлина Умані"

22 липня 2016

ТМ "ВікноПлюс", партнер VEKA Україна, наприкінці минулого року уклала контракт з будівельною компанією Azaria Group на встановлення світлопрозорих конструкцій в новому ЖК "Перлина Умані".

Новий житловий комплекс зведений в центрі Умані, лаконічно вписавшись у стилістику міста. При будівництві використовувалися тільки якісні матеріали із застосуванням передових технологій, автономне опалення в кожній квартирі, сучасне високоефективне утеплення будинку, що забезпечує додатковий комфорт і маленький коефіцієнт тепловтрат.

ТМ "ВікноПлюс" виконала скління ЖК "Перлина Умані"

У відповідності з вимогами замовника ТМ "ВікноПлюс" встановила дуже красиві і міцні вікна. Загальна площа для скління першого будинку "Перлина Умані" склала більше 1 200 м2.

Крім того, щоб підтримати стилістику фасаду будівлі, виконаного в бежево-коричневих тонах, використаний як білий профіль, так і двостороння ламінація вікон під темний дуб.

ТМ "ВікноПлюс" виконала скління ЖК "Перлина Умані"

ТМ "ВікноПлюс" виконала скління ЖК "Перлина Умані", а в перспективі співпраця з будівельною компанією Azaria Group продовжиться, але вже на новому об'єкті - житловому комплексі в Кам'янець-Подільському.