Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

ТеаmWin Windows Day: післясмак найбільшої конференції експертів віконного ринку України

12 жовтня 2018

ТеаmWin Windows Day: післясмак найбільшої конференції експертів віконного ринку УкраїниБезперечно, конференція TeamWin Windows Day, що проходила в Києві 19 вересня, стала однією з найпомітніших подій цієї осені. VEKA Україна підтримала прагнення учасників ринку до цивілізованого діалогу і розвитку, виступивши генеральним спонсором цього заходу.

З моменту проведення конференції пройшов вже майже місяць, але учасники форуму продовжують активно спілкуватися та дискутувати на теми, яких торкнулися організатори: як змінюється ринок України, як він вписується в європейський контекст, що і як потрібно робити віконній компанії для того, щоб рости і розвиватися в непростих умовах.

Особливий інтерес учасників і гостей конференції викликали теми, пов'язані з інноваційними інструментами в віконному бізнесі, шляхами його розвитку, відкриття нових ринків та інструментів просування. І сьогодні ми представляємо невеликий оглядовий матеріал про форум, який пройшов, а також інтерв'ю з його ключовими учасниками: Тетяною Захарченко, автором та організатором ТеаmWin Windows Day, та Андрієм Лесьо, директором одного з найбільших web-порталів України, присвячених віконній тематиці -  okna.ua