Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Яскрава весна: девʼять нових кольорів VEKA SPECTRAL для ваших вікон

02 травня 2023

Цієї весни у палітрі кольорів профілів SPECTAL від VEKA зʼявляється девʼять нових відтинків. Відтепер палітра профільних систем, створених за унікальною технологією VEKA, розшириться до 14 кольорових рішень, розроблених з урахуванням актуальних трендів європейської архітектури.


Дотримуючись тренду. Як і з попередніми колористичними рішеннями лінійки, VEKA зробить ставку на стримані ультраматові, проте насичені тони з «металевою» оптикою. До компанії елегантної класики “Антрацит”, “Графіт”, “Сірий” та “Білий” приєдналися відтінки “Блакитна сталь” (stahlblau) та “Чистий білий” (reinweiß).


VEKA SPECTRAL stahlblau VEKA SPECTRAL reinweiß

Ще більше кольорів. Водночас кольорова палітра стала різноманітнішою, що потішить замовників, які прагнуть сміливих рішень. Тепер з метою зробити свою оселю яскравішою можна вибирати не тільки відтінок “Умбра”, що за рахунок ноток охри підкреслював природність нового оптичного малюнка, але й тони “Зелена ялиця” (tannengrün), “Монументальний зелений” (monumentengrün), “Винний червоний” (weinrot) та “Сепія коричневий” (sepiabraun).

VEKA SPECTRAL tannengrün VEKA SPECTRAL monumentengrün

VEKA SPECTRAL weinrot VEKA SPECTRAL sepiabraun

Нове рішення. І вперше за дев’ятирічну історію створення та розвитку технології SPECTRAL у переліку доступних відтінків з’явилися одразу три, що візуально нагадують натуральну деревину. Це затребуване дизайнерське рішення з усіма перевагами сучасної технології представлене тонами “Дуб ніжний антик” (tender oak antik), “Дуб ніжний сірий” (tender oak grau) та “Дуб ніжний білий” (tender oak weiß).

VEKA SPECTAL tender oak antik  VEKA SPECTRAL tender oak grau

VEKA SPECTRAL tender oak weiß


“Вимоги замовників до сучасних вікон та дверей із ПВХ стають усе складнішими із кожним днем. Вони повинні бути насамперед надійними, мати низку спеціальних технічних властивостей. Водночас дуже важливо не забувати про враження, яке справляють такі вікна та двері: як візуальне, так і тактильне. Адже завжди приємно повертатися до місця, де панує гармонія,” — зауважує комерційний директор “VEKA Україна” Алекс Вілл.


Профілі, створені як у попередніх, так і в нових відтінках палітри VEKA SPECTRAL мають матову поверхню з оксамитовою на вигляд та дотик текстурою, захистом від UV-випромінювання, посиленою стійкістю до механічних пошкоджень та забруднень.

Розвиток лінійки SPECTRAL на цьому не зупиняється, розширення не за горами.