Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Дитяче свято від VEKA Ukraine і "ГРАНД ЯМЗ"

27 червня 2013

23 червня в парку залізничників міста Ясинувата відбувся яскравий, веселе дитяче свято, організоване компаніями VEKA Ukraine і партнером "ГРАНД ЯМЗ".

Головною подією цього незвичайного свята стало відкриття безкоштовного надувного дитячого батута. Яскравий, казковий батут подарував величезну кількість самих світлих, позитивних емоцій своїм маленьким відвідувачам. У всі кінці міста з парку доносився чарівний, заливчастий дитячий сміх. Він оживляв все навколо, змушуючи серця дорослих вірити в диво.

Захід, присвячений відкриттю батута, продовжив дитяче свято, за участю веселого клоуна і заводних ведучих. Хлопці, відправившись в захоплюючу святкову подорож з дотепними аніматорами, відвідали місто загадок, зібрали барвистий пазл з логотипом компанії "ГРАНД ЯМЗ" і побачили ще багато цікавого на сцені літнього майданчика центрального парку міста.

Яскраве шоу з гучною забавною музикою привертало увагу не тільки запрошених, а й випадкових перехожих. Майданчик біля фонтану в центрі парку була просто переповнена радісною дітворою. Всім хлопцям дарували повітряні кулі та барвисті пам'ятні подарунки.

Насичену розважальну програму продовжив конкурс авторських віршів про компанію "ГРАНД ЯМЗ" та її продукції. Переможці конкурсу отримали подарунки від компанії. Участь у конкурсі з радістю прийняли і дітки і їхні батьки.

На святі веселилися, співали і танцювали не лише діти, а й їхні батьки, бабусі і дідусі. До гуляння приєднувалися всі, хто вийшов на прогулянку, адже не можливо було залишитися осторонь, почувши на сцені літнього парку веселу музику і побачивши буйство і гру фарб від повітряних куль, парівшіх серед відвідувачів заходу. Всі учасники гуляння вкотре переконалися, що дітворі для щастя потрібно не так вже й багато. У всякому разі, великого надувного батута, повітряних куль, і рухливих ігор з аніматорами виявилося достатньо, щоб в парку кілька годин чувся дзвінкий дитячий сміх.

Після закінчення святкової дискотеки пройшов конкурс малюнка на асфальті "Вид з мого вікна", в якому взяли участь практично всі дітлахи. Діти різного віку проявили свої творчі здібності з крейдою в руках. Всі учасники без винятку отримали від компанії "ГРАНД ЯМЗ" чудові подарунки. Весь вечір святковий світлий настрій не покидало хлопців, атмосфера дружби, добра і безмежного уваги до дітей стала візитною карткою свята.