Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

VEKA надає повний сервіс на етапі проектування, будівництва та експлуатації

21 жовтня 2018

VEKA надає повний сервіс на етапі проектування, будівництва та експлуатаціїОдним з головних завдань у будівельній галузі України є зменшення енерговитрат на опалення фонду житлових і громадських будівель, при підвищенні умов комфортності.

Технічним фахівцями компанії був підготовлений "Альбом теплових характеристик технічних рішень вузлів примикання віконних та дверних конструкцій із ПВХ-профілей системи VEKA".

В альбомі наведені конструктивні рішення заповнення віконних і дверних прорізів стінових огороджувальних конструкцій житлових, громадських та промислових будівель з використанням сучасних світлопрозорих конструкцій з ПВХ-профілів систем VEKA.

Зменшення кількості витраченої енергії без зниження рівня комфортності відображає ефективність використання енергії.

Це загальнодержавне завдання збігається з споживчими вимогами користувачів. Для вирішення цієї проблеми необхідно проводити детальний технічний аналіз огороджувальних конструкцій будівель, який спрямований на підвищення теплоізоляційних властивостей оболонки будинку і, перш за все, світлопрозорих конструкцій цієї оболонки, як елементів, що мають найменші теплотехнічні показники.

Такий аналіз дозволяє визначити найбільш вдале конструктивне рішення по теплоізоляційним характеристикам огорожі, оскільки розглядаються не окремі елементи конструкції, а конструкція як система сполучених між собою елементів. Для світлопрозорих елементів це визначення найбільш вдалого положення в товщі світлового прорізу конструкції. Без використання віконних блоків, що мають необхідні показники тепло-і повітряізоляціі неможливе зниження енергетичних витрат, як для опалення будинків, так і для вентиляції приміщень.

Якщо Ви бажаєте отримати альбом у електронному вигляді - зареєструйтесь на нашому сайті та отримайте можливість потрапити до нашого спеціального розділу для Дизайнерів та архитекторів.

Ще статті про профілі VEKA