Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Переваги універсального порога для вхідних дверей від VEKA

22 травня 2020

Переваги універсального порога для вхідних дверей від VEKAЩе з давніх-давен наші предки приділяли велику увагу порогу в житло, і не дивно, що з цим пов'язано багато звичаїв і традицій. Не меншу увагу входу приділяють і сучасники, але вже з суто технічної точки зору — поріг повинен бути захистом від зовнішнього середовища і в той самий час не створювати незручності для мешканців житла.

Керівник технічного відділу VEKA Україна Костянтин Костюк на прикладах вхідних груп, які встановлюють компанії-партнери, показав всі технічні особливості конструкції порогів та їх грамотного монтажу.

Щоб кінцевий результат порадував замовника, інженер по виміру повинен зробити огляд будови та зрозуміти призначення майбутньої двері. Необхідно визначити матеріал, з якого виготовлені стіни, висоту і ширину отвору, а також глибину заходження порога.

Отже, зробивши необхідні виміри, можна більш детально розглянути конструкцію безбар'єрного порога. Під такий поріг можна поставити розширювач (від 30 мм до 250 мм), який додає жорсткість порогу, тобто якщо на нього наступити, він не буде прогинатися. Крім того, розширювач опускає точку проникнення вологи в приміщення нижче рівня порога, тим самим приміщення буде захищено від води з боку вулиці, а якщо розширювач утеплити, то він стане надійним захистом від холодного повітря ззовні.

При проектуванні вхідних дверей точно виміряна висота отвору дасть можливість рівню чистової підлоги підійти до нижнього краю порога, тим самим забезпечується практично безбар'єрне переміщення через поріг, висота якого всього 20 мм.

При проектуванні підлоги з вулиці також варто враховувати його рівень, щоб він був не вище порога. Завдяки цьому опади не будуть проникати в приміщення. А для додання більш презентабельного вигляду нижній частині дверей можна використовувати щіткове ущільнення, яке також буде служити для запобігання попадання вологи в приміщення.

Залежно від дизайнерських задумів, можна застосувати два колірних тони — темно-сірий або коричневий.

Дане технічне рішення може використовуватися як на 70-мм системах, так і на всіх інших системах бренду VEKA.

Трапляється так, що двері з порогом уже встановлені, а ремонтні або будівельні роботи ще не завершені, і розраховувати, що робочі дбайливо ставитимуться до конструкції, не доводиться — пороги можуть прийти в непридатність. Щоб захистити пороги на період будівельних робіт технічні фахівці VEKA розробили захисну планку, яка легко надівається на поріг. Ця планка надійно захистить його від пошкоджень, а після закінчення будівництва її можна видалити, і поріг буде цілий і неушкоджений.

Більш детально, дивіться у відео на нашому YuoTube-каналі:


Ще статті про профілі VEKA