Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Вікна від "Оконіки" прикрасили новий житловий комплекс в Одесі

19 квітня 2018

Компанія "Оконіка", партнер VEKA Україна, завершує скління одного з багатоповерхових будинків нового ЖК "Sun City", який знаходиться в найбільш розвиненому й обжитому мікрорайоні селища Котовського, розташованого в межах Одеси, між вулицею Генерала Бочарова, Дніпропетровською дорогою та Кримським бульваром.

Упродовж півтора місяця команда "Оконіки" боролася за можливість склити цей житловий комплекс, переконуючи вимогливого замовника в тому, що фахівці компанії - це професіонали високої кваліфікації, а пропоновані  для скління СПК з профілю VEKA - найкращий варіант  для цього об'єкту.

Під час підготовчих робіт були зроблені розрахунки вітрових навантажень, надані технічними фахівцями VEKA Україна, завдяки яким було прийнято рішення на 12 - 16 поверхах встановити зовнішні підсилювачі для забезпечення максимальної жорсткості.

Вікна від "Оконіки" прикрасили новий житловий комплекс в Одесі

Для наочного підтвердження на заводі VEKA Україна для замовника були проведені випробування вікна вітровими навантаженнями, а для забезпечення ідеального виміру та монтажу були запрошені геодезисти.

При склінні житлового комплексу використаний елегантний і, водночас, теплий профіль VEKA SOFTLINE 70 (5-камерний профіль завтовшки 70 мм) з двокамерним енергозберігаючим склопакетом, заповненим  аргоном (3 скла, товщина склопакета 32 мм). Монтаж здійснювався згідно з підготовленою монтажною картою, а представник компанії постійного контролював процес робіт, на місці обговорюючи проблеми та знаходячи шляхи їх рішення.

Професійне ставлення фахівців "Оконіки" до виконання робіт по склінню може гарантувати не лише успіху у замовника, але й у майбутніх власників нових квартир, які завдяки вікнам з профілю VEKA отримають комфорт та затишок.