Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

VEKA взяла участь в конференції з енергетичної санації житлових будинків

01 червня 2018

VEKA приняла участие в конференции по энергетической санации жилых домов30-31 травня в Києві Німецьке енергетичне агентство DENA провело конференцію "Проектування енергетичної санації серійних житлових будинків", в якій взяли участь представники компанії VEKA - Дмитро Фірсов, керівник проекту по роботі з архітекторами та проектувальниками, VEKA Україна, та Олександр Степаненко, директор компанії "Солвін Україна".

Тематика семінарів була спрямована на розширення знань проектувальників в галузі енергетичної модернізації багатоквартирних житлових будинків. Були представлені доповіді фахівців провідних європейських компаній Vaillant, Caparol та багатьох інших. Представник компанії VEKA Дмитро Фірсов розповів про новий продукт для проектувальників WinDoPlan, який дозволяє спроектувати вікно та сформувати його технологічну специфікацію в повній відповідності з вимогами ДСТУ - визначити гранично можливі габаритні розміри вікна та його вірні пропорції, підібрати правильну номенклатуру армуючих підсилювачів, вибрати оптимальний для кожного рішення додатковий профільний артикул.

Говорячи про варіанти застосування профільних систем VEKA під час проведення енергетичної санації житлових будівель, Дмитро Фірсов відмітив: "Щоб будівля працювала як єдина система, необхідно враховувати безліч чинників, коли ми ведемо проектування. Це і елементи стиків, і утеплювачі, віконні та дверні конструкції. Тому компанія VEKA як провідний виробник віконних і дверних конструкцій з ПВХ, надає безліч рішень, і в нашому портфелі є велика кількість систем - від скління лоджій до скління промислових будівель. Ми також рухаємося в розширенні енергоефективних систем, у нас є система ролет, розсувних конструкцій, які дозволяють зробити будівлю індивідуальною. Крім того, компанія VEKA орієнтована на локальні рішення в різних країнах". 

VEKA приняла участие в конференции по энергетической санации жилых домов

Говорячи про сучасні тенденції ринку, який орієнтований від стандартного до індивідуального, Дмитро Фірсов додав: "Ми повинні знаходити індивідуальні рішення для кожної будівлі: у когось квартира або будинок зорієнтований на південну сторону, у когось - на північну. І усі ці чинники ми повинні враховувати при склінні і використати оптимальні рішення: це і захист від сонця, і спеціальні склопакети, або застосування розсувних систем. При цьому ми забезпечуємо високу якість продукції, що виготовляється, і намагаємося донести до замовників усі наші рішення, оскільки не завжди споживач знає про ті або інші можливості пластикових конструкцій".